Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hallottunk már korábban néhány igen furcsa és érthetetlen fétisről, ám erről konkrétan még soha. Úgy tűnik ugyanis, hogy akadnak olyan férfiak, akik arra indulnak be és azt élvezik, ha erős és keménykötésű női birkózok verik hülyére őket.

És mindezért persze egy csomó pénzt is hajlandóak áldozni. Máskülönben nem működne egy külön erre szakosított terem Londonban. A szóban forgó hely a The Submission Room, aminek a honlapját is érdemes megtekinteni, hogy el tudd hinni, ez tényleg létezik - na meg persze megnézni a csajokat, hátha neked is bejönnek, legalább így messziről...

A hely működési elve kimondottan egyszerű. A perverz férfiak megjelennek a teremben, majd elvonulnak egy helyiségbe az általuk kiválasztott profi birkózóhölgyeménnyel (több, mint 20 áll a rendelkezésre), ahol az illető keményen elgyepálja.

Állítólag minden héten 15-20 vendégük van és egy-egy foglalkozás (vagy minek nevezzük ezt?) ára 150 font, vagyis 54 ezer forint. Ennyi pénzért már egészen más jellegű női szolgáltatást is vásárolhatnának a férfiak, ebből is látszik, hogy az idejáró kuncsaftok nem szexet akarnak, hanem tényleg egy kiadós verést - mármint elverést.

Az egyik kuncsaft valami olyasmit nyilatkozott, hogy imádja, amikor a lányával egyidős kislányok bántják őt, hiszen ilyen nőkkel hemperegni a földön annyira csodálatos. Hát, ha ő mondja biztosan az...

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.