A 22 éves Arya Mosallah YouTube-csatornájának létezése nem túl hízelgő képet fest a korszellemről.

Ő így jellemzi magát: "csak egy srác egy kamerával és egy álommal", mi pedig hozzátesszük: csak egy srác, aki képtelen helyesen beszélni, összefüggő gondolatokat érthetően megfogalmazni és olyasmiket csinál, amiktől egészen biztosan kinyílik a bicska egy értelmes ember zsebében.

Az például mennyire zseniális ötlet, hogy emberünk az utóbbi időben egyre veszélyesebb savas támadásokból csinál viccet a brit fővárosban? A legutóbbi haknijában ugyanis pontosan ezt csinálja; egy pohár vízzel támad járókelőkre, akik közül többen is sikítva kapnak az arcukhoz, miután ez a mókamester képen löttyintette őket hideg vízzel.

Direkt nem linkeljük a videót, mert nem akarunk hozzájárulni a srác így is elképesztően magas (közel másfélmillió megtekintés) számaihoz, de azért mutatjuk az örömteli pillantokat

Itt három lány kap a jóból. A "támadás" után az egyikük Mosallah után iramodott, de sajnos nem sikerült elkapnia

Ennek a padon ücsörgő férfinak a feje tetejére csöpögtette a vizet...

...majd amikor megfordult, az arcába borította a pohár tartalmát.

Egy buszmegállóban ücsörgő lánnyal is beszélgetésbe elegyedett...

...akit azután öntött le, miután az közölte, hogy van barátja.

Mosallah humorérzéke egyébként meglehetősen egysíkú. Karácsony környékén például Télapónak öltözve a puttonyával dobálta meg a járókelőket, de olyanokat is csinált már, hogy az utcán kajáló embereknek evett bele az ételükbe, kicsapta a kezükből az italukat, kivette a szájukból a cigarettát, pitét csapott az arcukba, lehúzta a nadrágjukat, vagy éppen leülő emberek alól húzta ki a széket.

Teszi mindezt bevallottan a nézettségért és a hírnévért, mi pedig nem fogjuk vissza magunkat, és leírjuk kerekperec: a világ szégyene, hogy ennek a gyereknek a csatornája a mai napig ott viríthat a YouTube-on.

De tényleg ne szépítsük; a srác egy bully, és miközben a fajtáját a nyilvánosság előtt illik utálni, a jelek szerint annyira azért mégis csak Google-kompatibilis, hogy a publikum több százezer megtekintéssel honorálja az otromba vicceit.

Nesze neked, Internet Népe, görbe tükör! Gyönyörködj csak benne!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon