A 22 éves Arya Mosallah YouTube-csatornájának létezése nem túl hízelgő képet fest a korszellemről.

Ő így jellemzi magát: "csak egy srác egy kamerával és egy álommal", mi pedig hozzátesszük: csak egy srác, aki képtelen helyesen beszélni, összefüggő gondolatokat érthetően megfogalmazni és olyasmiket csinál, amiktől egészen biztosan kinyílik a bicska egy értelmes ember zsebében.

Az például mennyire zseniális ötlet, hogy emberünk az utóbbi időben egyre veszélyesebb savas támadásokból csinál viccet a brit fővárosban? A legutóbbi haknijában ugyanis pontosan ezt csinálja; egy pohár vízzel támad járókelőkre, akik közül többen is sikítva kapnak az arcukhoz, miután ez a mókamester képen löttyintette őket hideg vízzel.

Direkt nem linkeljük a videót, mert nem akarunk hozzájárulni a srác így is elképesztően magas (közel másfélmillió megtekintés) számaihoz, de azért mutatjuk az örömteli pillantokat

Itt három lány kap a jóból. A "támadás" után az egyikük Mosallah után iramodott, de sajnos nem sikerült elkapnia

Ennek a padon ücsörgő férfinak a feje tetejére csöpögtette a vizet...

...majd amikor megfordult, az arcába borította a pohár tartalmát.

Egy buszmegállóban ücsörgő lánnyal is beszélgetésbe elegyedett...

...akit azután öntött le, miután az közölte, hogy van barátja.

Mosallah humorérzéke egyébként meglehetősen egysíkú. Karácsony környékén például Télapónak öltözve a puttonyával dobálta meg a járókelőket, de olyanokat is csinált már, hogy az utcán kajáló embereknek evett bele az ételükbe, kicsapta a kezükből az italukat, kivette a szájukból a cigarettát, pitét csapott az arcukba, lehúzta a nadrágjukat, vagy éppen leülő emberek alól húzta ki a széket.

Teszi mindezt bevallottan a nézettségért és a hírnévért, mi pedig nem fogjuk vissza magunkat, és leírjuk kerekperec: a világ szégyene, hogy ennek a gyereknek a csatornája a mai napig ott viríthat a YouTube-on.

De tényleg ne szépítsük; a srác egy bully, és miközben a fajtáját a nyilvánosság előtt illik utálni, a jelek szerint annyira azért mégis csak Google-kompatibilis, hogy a publikum több százezer megtekintéssel honorálja az otromba vicceit.

Nesze neked, Internet Népe, görbe tükör! Gyönyörködj csak benne!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon