Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha azt hiszed, hülyéskedünk, nagyot tévedsz. A fingküldő szolgáltatás Amerikában valóban létezik.

Most komolyan; ez eddig miért nem jutott senkinek az eszébe? Ha egészséges a bélműködésed, akkor naponta néhányszor biztosan elhagyja a fészkét néhány galamb és tutira eszedbe jutott már, hogy a sikerültebb példányokkal megkínáld az undok pénztárosnőt vagy azt a rohadék nyálgépet, aki a múltkor lenyúlta a nődet. Ezután megteheted! Vagyis megtehetnéd, ha az USA-ban élnél, de már a fenséges gondolattól is jobban érezheted magad, hogy legalább a bolygó egy bizonyos szegletében adott ez a remek lehetőség embertársaid számára.

A szolgáltató honlapjának neve Send a Jart!, ami a jar, vagyis palack és a fart, úgymint fing szavak összemosásából jött létre. Csoda, hogy ez a tomboló kreativitás nem perzselte át a földkérget!

A küldemény amúgy így néz ki:

Láthatod, hogy nem csak a buké, hanem egy személyes üzenet is belefér a pakkba, melyen közölheted a szerencsés kiszemelttel, hogy pontosan mi is pattintotta állon az előbb, amikor kiszabadította a szellemet a palackból. Az amerikai profizmust dicséri, hogy nem csak a kis üzenet kusztomizálható teljesen szabadon, de még azt is kiválaszthatod, hogy pontosan milyen legyen a küldeménybe tolt űrgyűrűfütty. A választék mondjuk nem olyan nagy, de legalább velős; jelenleg a nyolc órát lehúzott kamionsofőr, a másnapos kollégista és a versenyevő által termelt gázok közül választhatsz. Fúdeállat!

A szolgáltatás teljes körű. Neked csak 10 dollárba kerül az egész mutatvány, a cég pedig még arról is gondoskodik, hogy a kiszemelt kettő vagy három nap alatt megkapja a szeretetcsomagot, pont akkor, amikor a produktum már valamennyire nemesedett és még éppen ereje teljében van, hogy maximális legyen az elégedettség mindkét fél oldalán.

Mit is mondhatnánk még? Még egy ok az Egyesült Államokba történő kivándorlás mellett. Nem is értjük, mi tart még itthon minket!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.