Pánik tört ki egy ausztrál moziban, mert rossz trailert adtak le a Nyúl Péter előtt
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Képzeld el, hogy a nyugat-ausztráliai Innaloo Event Cinemas nevű mozijában ülsz éppen a gyerekkel, a Nyúl Péter kora délutáni vetítésén. A lurkó elmélyülten majszolgatja a popcornt, szól a szokásos lounge-zene, majd elhalványodnak a fények, és elkezdődnek a szokásos kedvcsinálók.

Eddig ennek nincs túl sok hírértéke, de aztán olyasmi történt, ami így távolról frenetikus sztori, de ha mi ültünk volna ott a gyerekkel, lehet, hogy nem lenne kedvünk röhögni.

A technikusok ugyanis valamit súlyosan benézhettek, és leadták a nyuszis kalandokra jegyet váltott társaságnak a Hereditary trailerét, ami annyira iszonyatos, hogy még mi is kiakadtunk tőle.

Itt van:

A szülők nagyjából akkor kezdtek el gyanakodni, hogy valami nem okés, amikor a hihetetlen para kislány belenéz a nagymama koporsójába, és még csak ezután jött az a rész, amikor a srác szétveri a fejét az asztalon, a lángoló tagról pedig ne is beszéljünk.

A termet a The Sydney Morning Herald tudósítása szerint hamar megtöltötték a gyerekek sikításai. Volt olyan szülő, akinek csak arra volt lélekjelenléte, hogy eltakarja a poronty szemét és fülét, volt, aki ordibálni kezdett a technikusnak, és voltak, akik pánikszerűen kimenekültek a teremből a sokkoló képsorok elől.

A mozi vezetősége azonnali vizsgálatot rendelt el, az érintettektől elnézést kértek, és jószándékuk bizonyítékaként pedig mindenki kapott egy ajándékjegyet egy tetszőleges vetítésre.

Feltehetőleg egyiket sem a Hereditary-ra fogják ellőni.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.