Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Április elsején annyian próbálkoznak különböző átverésekkel, hogy a gyanakvóbb netezők már azt sem hiszik el, ha az egyik ismerősük kirak egy képet a húsvéti sonkáról. A PornHub egyébként sem szokott elaprózni semmit, és az idei bolondok napját is rendesen odatették.

Az alapötlet nem hangzik azért annyira durván – izomból felszálltak a szóvicc-vonatra –, de a megvalósítás cserébe tényleg példaértékű.

Azzal kezdték a hadműveletet, hogy egy kampányban ingyenes prémium előfizetést kínáltak azoknak, akik egy olyan városban élnek, melynek neve igen komoly szexuális áthallással rendelkezik. Ez egyébként csak látszólag komolytalan felajánlás, hiszen rengeteg ilyen településnév létezik. Ausztriában ott van Fucking, Franciaországban Orgy, Anus, Pissy és Condom, Németországban pedig Titz és Weener, és akkor még nem is beszéltünk Angliáról vagy az USA-ról, melyek szintén tele vannak angolul pajzán jelentéssel rendelkező településnevekkel.

Ebben a városban egy hónapig mindenki ingyen néz pornót

Ez már önmagában vagány dolog, de a PornHub ma második fokozatba kapcsolt. A látogatókat ma ez a kezdőképernyő fogadta:

A HornHubon pedig olyan videókat találhat az egyszeri látogató, mint például Arya nagyon szaxi, vagy Hét egyenruhás csaj együtt fújnak odabent, és valóban, a videókban nagyon megy a trombitálás.

Mi jót vigyorogtunk, de biztosan lesz olyan látogató is, aki nagyon ki fog akadni, amiért nem a szokásos látkép tárul a szemei elé. Nekik szólunk, hogy nyugi, egy frissítés után már el is kezdhetik a szörfölést a végtelen pornó oceánjában.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.