Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

És ha ez még nem lenne elég: a hurrikán sújtotta Texasban a minap valami félelmetes tengeri monstrumot is partra sodort a víz. Az esetről Preeti Desai, egy nemzetközi környezetvédelmi szervezet médiamenedzsere számolt be Twitteren.

Desai egyébként azért is tette közzé Twitteren a fotókat, hogy így kérjen segítséget az internet népétől, akik között tudósok és kutatók is jelen vannak szép számmal, ilyenkor pedig nagyon hasznos lehet ez a felület, amikor a világgal kapcsolatos kérdések megválaszolására, vagy az állatok és növények azonosítására van szükség.

A nyertes végül Dr. Kenneth Tighe, a Smithsonian Institution National Museum of Natural History tudósa lett, aki szerint az óriási, szem nélküli, farokszerű nyúlvánnyal megáldott fogas szörny – amely egy-egy fotón igencsak hajaz egy enyhén mutálódott, levadászott alienre – valószínűleg egy agyarfogú kígyóangolna (Aplatophis chauliodus) lehet, amely az Atlanti-óceán nyugati részein, 30 és 90 méteres mélységben él. Bár azért tegyük hozzá: nem mindenki ért vele egyet, szóval ki tudja, talán tényleg nem véletlen a hasonlóság...

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.