Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A 82 éves Willie Murphy maga mesélte el a híradónak, mi történt vele múlt hét csütörtök este. 11 óra körül arra lett figyelmes, hogy egy férfi az ajtaját üti. Aztán nemsokára már Willie ütötte őt.

Mert hogy az illető betörő volt, aki azzal akart bejutni az áldozat lakásába, hogy rosszullétet színlel. Csak épp azt hagyta ki a számításból, hogy az ott lakó nagyon nem áldozat típus. A néninek ugyanis nemcsak az esze van a helyén, de ráadásul még testépítő is.

Amikor Willie elküldte a zajongót, az dühös lett, és betörte az ajtót. Ez az, amit nagyon nem kellett volna. Ahogy a nagyi maga is elmondja, először egy asztalt vágott hozzá a betörőhöz, aki attól a földre került, mire ő azonnal ráugrott.

A behatoló nagyon meg lehetett szeppenve, amikor a védtelen nagymama elkezdte elkenni az arcát. Ezzel még nem volt vége az ügynek, mert Willie fogott egy keze ügyébe kerülő sampont és a betörő arcába nyomta, majd az eddigre már félvak palit még egy seprűvel is jól megadjusztálta.

Furán hangzik, de a gazembert végül a kiérkező rendőrök mentették meg a további nagyanyai pofonoktól. A zsaruknak annyira tetszett a sztori, hogy miután bevarrták az elkövetőt, még egy csoportképet is csináltak az egyáltalán nem ijedős sértettel.


Itt a tanulság: ha idős korodra sem hagysz fel a sporttal, nem kell riasztóra költened.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.