Úgy tűnik, a román szomszédoknál nem okoz nagy gondot, ha főműsoridőben kivillanó mellbimbók kacsintgatnak a nézők felé. Ha gondot okozna, Daniela Crudut sem engednék kamera elé. A csaj ugyanis visszaeső.

Daniela egyébként látszólag mindenhez ért. Volt már playmate, a tévében mondott már bulvárhíreket, szavalta az időjárást és szerepelt egy számunkra nem annyira értelmezhető műsorban is, ahol táncikált... és persze megmutatta a melleit, nem is egyszer. A heppeningről sajnos csak kikockázott videó van, de ha ezen túlesel, mutatunk róla kicsit komolyabb képeket is.

Zavar, hogy nem látsz a kockáktól? Minket is zavart, ezért orvosoltuk a problémát. Ezt látták a tévé előtt ülő mit sem sejtők:

Ha Crudu kisasszonyról van szó, annyira nem kell mélyre ásnod az internet bugyraiban egy kis szabad bőrfelületért, hiszen a csaj az Instagramon is osztja a jóságot. Hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, már mutatjuk is.

...ééés akkor, így a végére megmutatjunk Danielát pőre valójában a Playboy román kiadásából. A teljes sorozatot ne rajtunk keresd! Ha érdekelnek a továbbiak, használd szépen a kedvenc keresődet, vagy tokold ki a tagsági árát a nyuszis magazin online felületén.

Mégis, mit vártak a kedves szomszédok, amikor felkérték időjárást jelenteni? Hogy garbóban fog értekezni a kettős fronthatásról?

És ezt olvastad már?
A finn miniszterelnöknő úgy vereti a bulit egy kiszivárgott videón, hogy arra még a Szigeten is megfordultunk volna