Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tudjuk, hogy hihetetlenül hangzik, miután már többször is oda meg vissza voltunk Underwood kisasszonytól - vagyis pontosabban a képeitől -, de ezzel a videóval a folyton pucérkodó főállású jónő leleplezte magát, és az összes olyan csajt, aki kizárólag abból él, hogy jól néz ki.

Mert egy tökéletes Insta-feedhez nagyon sok munkára van szükség; kell a látványos háttér, kell a tökéletes smink, a tökéletes póz, a tökéletes filter, és a kamerának is pont a megfelelő szögből kell vizslatnia a testéből és a pofikájából élő modell hajlatait.

Sarának makulátlan a feedje. Olyannyira, hogy már többször is rácsodálkoztunk a képmegosztó alkalmazás szigorú cenzúráját mindig éppen egy pixellel kicselező modell fotóira.

Most viszont kedvencünk egy olyan videót lőtt föl az Instára, ami - bár valószínűleg nem ez volt a szándéka - azt is megmutatja, mi történik két ilyen hibátlan fotó között, és egyszerűen nem tudjuk nem észrevenni, hogy szegény Sara bizony nagyon erőlködik, hogy szerepben maradjon.

Figyelj csak!

Megvan a pucsítás, a pajkos mosoly, az ujjharapdálás, de aztán be kellene vonulni a vízesés mögé, keresztül a csúszós köveken, lehetőleg úgy, mint egy díva, közben birizgálni egy kicsit a hajkoronát, visszanézni, de nem hasraesni, mint a gyalogbéka, és ez már láthatóan túl sok neki egyszerre.

Na és akkor mi van, ha nem tud szexin végigvonulni egy nyálkás kőrakáson? - kérdezhetnéd, a válasz pedig valószínűleg az lenne, hogy semmi.

Sarát továbbra sem zavarnánk el a francba, ha megjelenne egy vödörnyi masszázsolajjal a lakásunk ajtajában, épp csak ismét bebizonyosodott, hogy amit az Insta-modellekről látsz a mobilod képernyőjén, annak minden egyes mozzanata szögmérővel, a legapróbb részletre is kiterjedő profizmussal lett megalkotva és eléd pakolva. Most már azt is sejtheted, hogy egy bomba kép megosztását több percnyi bénázás és kukázott fotó előzi meg.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.