Ez kész, most a 95 éves Stan Lee-t vádolják szexuális zaklatással

Olyasvalakit ért el Hollywood zaklatási botránya, akiről soha nem gondoltuk volna, hogy valaha ilyen kontextusban merül fel a neve. A Marvel Comics egykori atyaúristenéről, a Marvel-mozikban a mai napig kötelezően cameózó Stan Lee-ről van szó.

A Daily Mail borította a bilit, most pedig Stan több millió rajongója forgatja a fejét kétségbeesetten. A matuzsálem korú hírességet annak a cégnek az alkalmazottai vádolják nem épp megfelelő viselkedéssel, mely korábban Lee gondozásával volt megbízva.

A botrányt kirobbantó magazin forrását idézzük:

Lee ügyvédei gyorsan reagáltak a vádra, hamisnak és gonosznak nevezve azokat. A nyilatkozat kifejti, hogy Lee jelenleg zsarolás áldozata.

– állítják.

Az a cég, melynek alkalmazottai most előléptek, 2016 óta nem dolgozik Lee-nek. A jelenleg a gondozására szerződött cég, a Vitale Nursing Inc. is megszólalt az ügyben, udvariasnak, kedvesnek és tisztelettudónak nevezve a botrányba keveredő hírességet.

Bár minket is hidegzuhanyként ért a hír, megpróbálunk a semlegesség talaján maradni, ezért e helyütt nem kommentáljuk a dolgot. Azt mindenesetre érdekes lesz látni, hogyan kezeli a Disney az ügyet. Jelenleg ugyanis az a módi, hogy akinek felmerül az érintettsége a zaklatási botrányban, azonnal partvonalra kerül. Mivel Lee minden olyan filmben cameót kap, mely a Marvel világából érkezik, nagyon hamar meg fogjuk tudni, bíznak-e a gigacég fejesei a milliók által tisztelt és szeretett ikonban.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon