Steven Seagal az oroszok különleges megbízottja lett
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vlagyimir Putyin már 2013 óta vegzálja az amcsi vezetést, hogy csináljanak Seagalból mediátort az orosz-amerikai viszony rendezése céljából. Sem Barack Obama, sem Trump nem hallgatott rá, úgyhogy végül ő lépett.

A sort kezdte azzal, hogy két éve orosz állampolgárságot adott az egyarcú színésznek, amire válaszul az ukránok persona non gratává minősítették. (Ha Kijevben jársz, inkább vedd le a szegálos pólót!)

Ez persze csak a nagy terv első lépése volt. Mostanra érett be a gyümölcs, ugyanis tegnap az orosz külügyminisztérium az USA és Oroszország közti viszony elmélyítéséért felelős különleges megbízottnak nevezte ki az egyszervolt akciósztárt. Emberünk ezentúl csak a vásznon hajigálja az embereket és tör ketté sípcsontokat a tekintetével, a valóságban ugyanis arra fog törekedni, hogy a két szuperhatalom humanitárius ügyekkel kapcsolatos együttműködését javítsa, valamint a kulturális, művészeti és ifjúsági ügyeiket mélyítse.

Egyelőre kérdéses, hogy az amerikai kormányzat mennyire akar majd egy asztalhoz ülni Pistával, az azonban biztos, hogy a megtisztelő posztért nem jár fizetség, szóval többé-kevésbé biztosra vehetjük, hogy a vásznon (vagy inkább dévédén) hamarosan visszatér a csúnya nézések királya.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.