Szegény Zac Efron berasztázta a haját, és egyből a torkának estek

Állítólag szemen köpte az afroamerikai kultúrát. Na, hát mi ebben nem lennénk olyan biztosak.

Az egész kellemetlen sztori egy Instagram-megosztással kezdődött. Ezzel:

Zac Efron (@zacefron) által megosztott bejegyzés,

Az egyéni ízlés dolga, hogy a raszta jól áll-e emberünknek, de igazából nem is azért vált céltáblává a színész, mert egyesek jobban szerették felzselézett hajjal, hanem mert állítólag meglopta a feketéket, azért. Mindennek a tetejébe volt mersze odaírni a kép mellé, hogy "Csak szórakozásból", ami már tényleg a pofátlanság csúcsa.

Legalábbis ezt állítják azok a hozzászólók, akik imígyen kezdték el fejtegetni, miért is súlyosan érzéketlen ez az Efron gyerek:

És ez még csak a kezdet volt, nem sokkal később már egészen komoly haddelhadd alakult ki a bejegyzés alatt, ami aztán átgyűrűzött a Twitterre is.

Ott mondjuk már egy kicsit vegyesebb képet mutatott a vita, és megszólalt a másik oldal is:

És a plusz poén, ami miatt valószínűleg ez az egész csörte tényleg nem több annál, mint aminek látszik (vihar a biliben), az, hogy Efron éppen a The Beach Bum című film forgatásának előkészületeiben vesz részt, melyben egy füves lázadót fog alakítani Matthew McConaughey, Snoop Dogg és Jonah Hill oldalán.

Magyarul: a raszta valószínűleg nem "csak szórakozás", hanem munkaeszköz. Néha az internet népének nem ártana vennie egy nagy levegőt, mielőtt kultúrális visszaélésekről kezd el értekezni.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon