Rögtön azután, hogy a japán művész, Yayoi Kusama megnyitotta Infinity Mirrors (Végtelen tükrök) nevű kiállítását a Washington D.C.-ben lévő Hirshhorn Museum and Sculpture Gardenben, egy óvatlan látogató egy mozdulattal megsemmisített egy tárgyat, ami drágább, mint amennyi pénzt egy átlagember egész életében megkeres.

A tárgy pedig nem volt más, mint egy tök. Egy olyan tök, amelyhez hasonlót egy árverésen 800.000 dollárért, azaz nagyjából 230 millió forintért értékesítettek még 2015-ben. Arra láthatóan senki nem számított, hogy valami birka úgy akar majd közös képet lőni a milliós tökkel, hogy közben a vállával lebillenti a műtárgyat az állványról.

A kiállítást azonnal lezárták, a romokat pedig azóta 0-24-ben állja körül négy-öt műkedvelő, hátha a könnyeik varázslatos módon összeragasztják a darabokra tört tököt.

Yayoi Kusama és a töke

Tudjuk, hogy most éppen azon gondolkodsz, hogy Yayoi Kusamának mostantól semmi mást nem kellene csinálnia, mint ilyen bigyókat, és akkor néhány év alatt gazdagabb lehetne, mint maga Zuckerberg, de inkább ne légy ilyen proli! A gyász óráiban inkább hagyjuk a mocskos anyagiakat!

(via)

És ezt olvastad már?
Szexin lépegető robotnővel reklámozta magát egy amerikai bűvész