Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Barberton középiskola diákjainak volt egy igen érdekes krimináltechnika órája, ami nem feltétlenül sült el jól mindenki számára. A gyakorlati foglalkozás részeként ugyanis a falhoz állították őket és kaptak a szemükbe egy-egy csinos adagnyi bors spray-t.

Az iskola igazgatója több magazin érdeklődésére elmondta, hogy az ügy már az állami oktatási hivatal előtt van, bár elméletileg az egész teljesen szabályszerűen történt. A diákoknak be kellett mutatniuk egy szülői nyilatkozatot, melyben előre lemondtak bármilyen jellegű kártérítési igényről, egyúttal elismerik, hogy a spray-zésre oktatási célzattal van szükség.

Ez mind rendben is van, és a tortúra nem is volt kötelező, de az a helyzet, hogy értékes pontok jártak érte, ezért a hivatal úgy döntött, megvizsgálja, nem hátrányos-e a gyakorlat a diákokra nézve.

Tudván, hogy senkinek nem esett baja, nyugodtan nézd meg az eseményről készült videót, melyből nem csak az derül ki, hogy a szembespray nem a világ legkellemesebb dolga, de az is, hogy egyeseknél magasabban, másoknál viszont nagyon talajközelben van a fájdalomküszöb. A kedvencünk az a diák, aki azt ordibálja, hogy olyan, mintha egy vulkán beleszart volna a szemébe.

(via)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.