Jen Seidel egy professzionális testfestő, aki lányával együtt mintegy 3 órán át pingált farmert és fekete felsőt egy csinos személyi edzőre, Maria Luciottira.

Maria Luciotti általában YouTube-csatornáján próbálja felhívni az emberek figyelmét a helyes táplálkozás és a rendszeres testedzés előnyeire. És azért valljuk be, egész jól tolja:

Ezúttal viszont másképpen próbált hatni az emberekre. Ugyanis a háromórás műszak után döntöttek, jó móka lesz kicsit kimozdulni a városba – shoppongolni, tereferézni, ilyesmi –, hogy figyeljék az emberek reakcióját. Mondjuk a kísérlet egy löttyedt fenekű, lógó hasú egyénnel valószínűleg sokkal feltűnőbb hatást keltett volna, és jobban feladta volna a leckét Jein Seidelnek is – gondold csak el, mekkora meló lett volna Torrentét olyan babára kifesteni, hogy az utca embere egyszerűen továbbsétáljon mellette. Mondjuk ez szinte már a lehetetlen kategória.

A testfestés amúgy valóban profi lett, így Maria Luciotti kiválóan beolvadt a környezetébe, de azért mindig akadnak sasszemű ismeretlenek – valószínűleg ők azok, akik húsz méterről kiszúrják, hogy fél centit vágattál a hajadból:

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon