Létezik olyan, hogy okoserényöv férfiaknak. Ha eddig nem tudtad, most már tudod.

Nem gondolnánk, hogy ezzel az infóval most különösebben boldoggá tettünk, de talán akad az olvasóink között néhány, akinek már megfordult a fejében, hogy beszerez egy ilyet. Nekik ez a cikk konkrétan közszolgálati jellegű, a többiek pedig ismét rádöbbenhetnek, hogy ahány ember, annyiféle dologra lehet rágerjedni.

Nos, az okoserényöv férfiaknak egy olyan eszköz, amibe az illető belehelyezi a péniszét, majd a kemény műanyagból készült sapka alatti lakatfüllel az egész cuccot a herezacskójához rögzíti. A lényeg, hogy a lakatot kizárólag egy alkalmazással lehet nyitni és zárni, amit főszabály szerint a partner telefonjára kell letölteni.

Az a készülék, amiről most szó van, a Qiui nevű kínai cég Cellmate nevű szexuális segédeszköze, így néz ki:

Mondhatnánk, hogy az illetőnek a fene a gusztusát, de tényleg ne legyünk prűdek! Az erényöv alkalmazása igen gyakori S/M fantázia, amivel nincs is semmi baj, ha a felek konszenzusán alapszik, és az alkalmazása biztonságos.

A Cellmate-tel pedig épp itt van a baj, a Pen Test Partners nevű brit biztonsági vállalat ugyanis felfedezte, hogy az eszköz kezelőfelülete borzasztóan könnyen hackelhető.

A telefon bluetooth-on keresztül csatlakozik az erényövhöz, melynek során azonban nem kerül sor semmilyen jelszó vagy más biztonsági protokol kikötésére, így gyakorlatilag bárki átveheti a totális irányítást az eszköz fölött.

Egy véglegesen lezárt okoserényöv pedig nem játék, ugyanis a lakatot csak flex, vagy egy komolyabb erővágó segítségével lehet levágni, azt pedig teljesen felesleges részletezni, mennyire biztonságos ilyen célszerszámokkal hadonászni a herezacskó közelében.

A cég szakemberei a biztonsági rés miatt először még júniusban keresték meg a kínai gyártót, mely a mai napig nem javította teljes körűen a hibát.

Szóval óvatosan a huncutkodással! Lehet, hogy annak az erényövnek nem is kell annyira okosnak lennie.

(via)

És ezt olvastad már?
Tíz elhíresült emberrablási ügy a sztárvilágból