Ezek a szülőség előtti és utáni képek biztosan nem hozzák meg a kedved a gyerekvállaláshoz
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy apuka észrevette, hogy tíz évvel ezelőtti, gyermektelen önmagához képest most úgy néz ki, mint a mosott szar, és hogy ne érezze magát nagyon egyedül a problémájával, Dad and Buried címmel blogot indított.

Mivel azonban ő is tudja, hogy egy (azaz ebben az esetben kettő) kép többet mond minden szónál, ezért az Instára is átköltöztette az ötletet. A Got Toddlered nevű account alatt várja szerencsétlen szülőtársai előtte-utána képeit, és a normálisabb gurítások mellett azért akad néhány egészen depressziós mutatvány is.

Először mutatjuk az ötletgazdát magát, aki tényleg úgy néz ki, mintha minimum masszív alkoholista lenne, vagy a felesége az Antikrisztusnak adott volna életet.

A következő versenyző még egy fokkal mélyebbre megy.

És úgy általában az is elmondható, hogy a képeken látható emberek igen nagy százaláka vagy mesteri fokozaton pörgeti az öniróniát, vagy egyáltalán nem egy virágos réten táncikálás szintjén éli meg a szülőséget.

Na persze, akadnak kivételek is.

Nos, itt a szerkesztőségben is van néhány munkatársunk aki már felvette a harcot a népesség fogyása ellen, de azt leszámítva, hogy nyilván kevesebb idejük jut néhány dologra, nem úgy élték meg a gyerekvállalást, mintha beütött volna a világvége.

Szóval mi inkább egy szelepnek fognánk fel ezt a kezdeményezést, melynek segítségével jól körbe tudja magát röhögni néhány ember.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.