Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Megunhatatlan a videó, ahol a veszélyérzet nélkül szórakozó kisdedek bajba kerülnek, ám az apa szuperhősként megmenti őket.

Apának lenni a legnagyobb menőségek egyike, a friss apukákat majd szétveti a büszkeség. Ennél is jobb, hogy a vagányságról és a hősiességről sem kell lemondanod, mi több, nagyon is szükséged van rá.

Először örülsz, hogy már tud járni a gyerek, aztán viszont a büszkeséget háttérbe szorítja az éberség:

a legjobb apák időnként olyan mentéseket produkálnak, hogy a Liverpool simán leigazolhatná őket Karius kapus helyére.

Szerencsére erre elég súlyos bizonyítékunk van, mert amióta mindenhol velünk vannak az okostelefonok, és bármikor bármiről készíthetünk videót, rengeteg ártatlannak induló jelenetet rögzítünk. Olyanokat, ahol

rossz belegondolni, mi történne a gyerekkel, ha nem teremne ott a semmiből egy apuka.

Mire a gyerek felfogná, milyen balesetet úszott meg, már az apa karjaiban pihen.

Bármeddig el tudnánk nézegeti ezeket a mentéseket. De az is lehet, hogy te magad is egy ilyen apahős vagy, esetleg a játszótéren láttad, ahogy reflexből fél karral elkapja a vészjóslóan lendülő hinta elől a gyerekét a szomszéd. Hát akkor eljött a te időd, videó sem kell.

Az Apa magazin ugyanis most „Hétköznapi szuperapákat” keres, akiket július végéig nevezhetsz itt egy fotóval és rövid bemutatkozó történettel vagy videóval. Persze nem csak a családi legendáriumban vaskos fejezetet képző elkapások számítanak; bárki lehet szuperapa, akit a környezete valódi példaképnek tart, akire mindig lehet számítani.

A jelölések után egy zsűri kiválaszt tíz apát, akire szavazni lehet. Ki tudja, még a végén te segítesz szuperapává tenni egy arra méltó hétköznapi hőst!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.