Na, azért nem kell kiröhögni a virágcsokorral randira igyekvőket, de jó ha tudod, hogy neked valószínűleg sokkal jobb dolgod van, mint nekik. Mondjuk, miért.

1.

Nézd csak meg ezt itt alant!

Valaki netán áthajolt a vállad fölött és megkérdezte, mi a jó büdös francot nézel, aztán szónokolt legalább tíz percet arról, hogy az ilyen ribancok semmire sem jók? Nem? Na ugye!

2.

Ma nem kellett úgy tenned, mintha ez egy hú de nagyon különleges nap lenne az évben.

3.

Azt csinálsz, amit akarsz. Nem csak ma, hanem úgy általában.

4.

Valószínűleg többet foglalkozol a testeddel, a lelkeddel és azokkal a dolgokkal, amik igazán érdekelnek. Egy szóval: épülsz.

5.

Nem megy el a pénzed évfordulós, hónapfordulós, hétfordulós cukiságokra, Valentin-napi vacsira és virágra, szülinapi, névnapi ajira. Ha moziba mész, csak egy jegyet veszel, ha elmész szórakozni, csak magadnak kérsz piát a pultnál, és neked simán megfelelel egy jó viceházmester is a ház borából.

6.

Ezt a cikket lyukas zokniban és a kedvenc kopott térdű mackódban olvastad végig, és nem szólt rád senki, hogy dobd már ki végre azt a szar kinyúlt pólót, ami éppen rajtad van.

7.

Nem is tudod, lehet, hogy Valentin-nap alkalmából áthívod a haverokat és amúgy emberesen szétcsapjátok magatokat. Vagy nem. Igazából csak rajtad áll.

8.

Ki tudja, lehet, hogy holnap vele fogsz nyugovóra térni:

Vagy vele:

Vagy esetleg vele:

Soha nem lehet tudni.

9.

Ma egy kicsit elkéstél valahonnan és el is felejtettél valamit, amit meg akartál csinálni.

És akkor mi van?!

10.

Egy dolog biztos: minden lehetőséged megvan arra, hogy akár már holnap megtaláld az igazit és boldogan élj vele, amíg meg nem haltok. Aki rossz kapcsolatban él, annak jelenleg erre az esélye: zéró.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon