Valami barom szerint jó ötlet volt lovat vinni egy floridai diszkóba

A Miami Beachen működő Mokai Lounge nevű nightclub rendezvényszervezője nem kicsit tojt bele a palacsintába, amikor kitalálta, hogy milyen frankó lenne egy lóháton vergődő fehérneműs táncosnővel feldobni az esti show-t.

Látva, hogy mi történt, nem is értjük, mi a fenét gondolt az illetékes. Miért kell meglepődni azon, hogy egy szerencsétlen állat megijed a hangos rave zenétől és a körülötte őrjöngő több száz partiarctól? Mutatjuk, mi történik, ha diszkózni küldenek egy lovat:

Szerencse, hogy senkinek nem esett komoly baja, mert egy megvadult ló bizony komoly sérüléseket is okozhatott volna egy ekkora tömeg közepén, arról nem is beszélve, hogy ha kitör a pánik, még ló sem kellett volna ahhoz, hogy a menekülő emberek széttapossák egymást.

Bár a táncosnőt az állat ledobta a hátáról, és okozott némi ijedtséget a közelben álldogálók között, végül sikerült megnyugtatni és kivezetni.

Az állatvédők mindenesetre nem tudják le annyival a dolgot, hogy megkönnyebbülten hátradőlnek, és a helyi rendőrség is vizsgálja az esetet.

A klub vezetősége eddig nem kommentálta a dolgot, és talán jobban is teszik, ha most egy időre lejjebb tekerik a hangerőt.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon