Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Valentin-nap csak annak rózsaszín habos-babos heppening, aki még nem múlt el harminc és épp szerelmes, mint az ágyú. Mindenki más beláthatja, hogy ez a nap leginkább csak a mütyürboltosok és a vendéglátósok számára piros betűs ünnep. Aki például épp túlvan egy brutális szakításon, annak kifejezetten irritáló lehet az egész. Nekik most egy texasi állatkert feltalálta a tutit.

Az El Paso Zoo valami egészen különleges ajánlattal kedveskedik azoknak, akik a hátuk közepére kívánják február 14-ét, és már attól libabőr kúszik a tarkójukra, ha meghallják az exük nevét. A Valentin-napra időzített esemény lényege a következő:

Az egész eseményt ráadásul élőben közvetítik a Facebookon, így egyenes adásban láthatod, amikor a rohadék K. Rékát elropogtatja egy lelkes szőrmók. Mit is mondhatnánk még? Zseni!

Az esemény plakátja

Azt, hogy zseni, az intézmény követői is azonnal felfogták, melynek köszönhetően néhány nap alatt több mint másfélezer név futott be az állatkerthez. Mivel ennyi csótányt képtelenség lenne összegyűjteni, pláne megetetni azt a szurikátákkal, ezért az illetékesek kénytelenek voltak bejelenteni, hogy szelektálniuk kell a nevek között, az etetést pedig kiterjesztették a szurikátákról más állatokra, például az állatkertben élő kígyófajokra is.

Ettől függetlenül szerintünk remek a kezdeményezés. Nem csak nyomott egy fricskát a Valentin-nap kétes hagyományának arcába, de jókora reklámot csinált az intézménynek, és masszív rajongótábort hozott össze.

Simán jár a pacsi.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.