Van néhány nem túl jó híre 2018-ra a férfinak, aki megjósolta Trumpot és a Brexitet
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Craig Hamilton-Parker önjelölt jövőbelátó (vagy tisztánlátó, attól függően mennyire akarunk ezoterikus szempontból hitelesnek látszani), aki vagy nagyon beletrafált tavaly, vagy tényleg tud valamit. Az úr ugyanis tavaly megmondta, hogy Nagy-Britannia 2017-ben otthagyja az EU-t, és már akkor azt állította, hogy Donald Trump lesz az USA elnöke, amikor a legtöbben még csak röhögtek a milliárdosból lett politikuson.

Szóval megvan az oka, amiért most még az Independent is foglalkozik azzal, mit jósol ez az ember 2018-ra. Nem nagyon kellett faggatni, hiszen Craig a saját blogján már közzé is tette, mi a várhatóság, és hát van néhány nagyon rossz híre számunkra.

– ezzel kezdi, és bizony csak elvétve mond olyat, ami némi bizakodásra adhatna okot. A jóslatai közül talán még az a legbiztatóbb, hogy Észak-Koreában felkelés tör ki, ami megdönti Kim Dzsongun rémuralmát. Örvendetes, de nekünk, európaiaknak annyira nem nagy hurrá, már csak azért sem, mert állítása szerint egy nagyon komoly terrortámadás fog bekövetkezni egy angol autópályán, majd drónok segítségével valamilyen kémiai fegyverrel fognak megtámadni egy európai nagyvárost.

Szóval nagyon reméljük, hogy végre kiderül a fasziról, hogy csak annyira ért a jövőbe látáshoz, mint amennyire Kevin Spacey a szolid udvarláshoz!

Na jó, azért 2018 nem csak a jajveszékelés éve lesz, ugyanis állítólag Harry herceg végre megkéri Meghan Markle kezét, bár őszintén szólva ezt bármelyik nagymama meg tudta volna jósolni, aki járatja a Kiskegyedet.

"Figyu, jövőre megkérem a kezed, de csak ha Észak-Koreában elhasal az a túlsúlyos óvodás."

Az amerikaiaknak is van azért néhány nem túl jó híre. Annak például biztos nem fog örülni Trump, ha valóban elsüllyed majd egy amerikai csatahajó, annak meg Hillary Clinton nem fog örülni, ha Trump megússza a vádemelést. Márpedig ezek Craig állítása szerint mind be fognak következni.

Németország és Franciaország is kapni fog a jóból, ugyanis ezekben az országokban az elmélyülő kisebbségi és kultúrális konfliktusok utcai zavargásokban öltenek majd testet, ami a politikai szélsőségek megerősödéséhez vezet.

És akkor még nem is beszéltünk a környezeti katasztrófákról, melyek szintén nem fogják megédesíteni a 2018-as évet.

Na köszi! Így már Harry eljegyzésének sem tudunk szívből örülni. Főleg az olaszok fogják telibetojni a hercegi eljegyzést, ugyanis állítólag ki fog törni a Vezúv, mely miatt Nápolyt evakuálni kell. (Még gyorsan utazz ki megnézni a várost, ha eddig még nem láttad volna!)

Tessék, legalább képen nézd meg!

Új-Zélandot is meg fogja tépázni egy nagyon komoly földrengés, de azt már úgyis láttad az A Gyűrűk Ura-filmekben, szóval róluk nem mutatunk képet.

A Karib-térség hurrikánokat kap majd (ez mondjuk sajnos arrafelé nem újdonság), Kalifornia és Ausztrália heves bozóttüzeket (ott is tudják, ez mi fán terem), Kína és India pedig pusztító áradásokat.

Jövőre tehát nem lesz nagy biznisz az utazgatás, hiszen az összes egzotikus úticélt valami fertelmes csapás sújtja majd, és ha ez még nem lenne elég, az Antarktiszról egy óriási terület fog leszakadni a globális felmelegedésnek köszönhetően.

Mielőtt azonban ledarálnád az útleveled, gyorsan szólunk, hogy még maradt egy halvány reménysugár. Az önjelölt jós ugyanis a próféciák végére odabiggyesztett egy kis lábjegyzetet, ami így szól:

Először is tehát, nem kell félnetek, jó lesz. Másodszor pedig, ha nem jön össze semmi a beharangozott tragédiákból, emberünk mossa kezeit.

Egyelőre ennyit 2018-ról.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.