A valóban tehetséges tetoválóművészek előtt az összes kalapunkat megemeljük, hiszen mégiscsak bámulatos, hogy az emberek bőrét vászonként használva teremtenek maradandó műalkotásokat.

Sokszor előfordul viszont az is, hogy egy tetoválás nem sikerül jól és az ember gyorsan megbánja az egészet. Ilyenkor több okból kifolyólag is bánkódhat az illető, hiszen egyrészt macerás az eltávolíttatása, másrészt pedig kidobott rá egy csomó pénzt. Van azonban egy ideálisabb opció is, miszerint át lehet alakíttatni egy megunt tetkót valami egészen mássá.

Ehhez persze először is találni kell egy zseniális tetoválóművészt. Wayne O'Toole is ezt tette, ám talán még ő sem hitt benne, hogy a sok évvel ezelőtt felvarratott törzsi tetkójából valami ennyire szenzációs alkotás lehet. Mindenesetre egy bristoli művész, Ben Boston 30 óra alatt bebizonyította, hogy nem létezik lehetetlen.

Boston a jól sikerült művét aztán megosztotta a Facebookon, ahol hihetetlenül felkapták az emberek és azóta sem győz válaszolgatni a leveleikre. Egyből megtelt a naptárja is, egészen 2018-ig minden időpontja foglalt, hiszen mindenki az ő művét szeretné magára varratni.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Életmód

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon