Alaposan átalakították ezt az egykori New York-i kórházat

A Tribeca Skybridge Townhouse & Condo több szempontból is egyedülálló. Az ingatlan eredetileg kórházépületként üzemelt New Yorkban, a Staple Street gyaloghíddal összekötött épületrész pedig a kórház sürgősségi központja volt. Azóta sokat változott a világ, az épület magántulajdonba került, és egy minimalista luxuslakká varázsolták.

Az 1907-ben épült téglaháznak jelenlegi állapotában egy hálószobája van egy fürdővel, egy gardróbbal és egy nyitott lakótérrel. Viszont minden térrész hatalmas, talán túlságosan is. A konyhából egy kapualj vezet ki a sétányhoz, ahonnan eljuthatsz a szomszédos társasházakhoz is.

Mindkét épületrész tele van figyelemre méltó dolgokkal, megemlítenénk a 110 négyzetméteres tetőtéri teraszt, a 11 méter magas mennyezetet, a több mint 50 ablakot, valamint a pazar kilátást New York régi városrészeire, a Duane Parktól egészen a Freedom Towerig. Összesen 760 négyzetméteres egyébként az épület, és mindkét épületrész belső tere olyan kicsit, mint egy üres vászon, amely a következő tulajdonosoknak teremt majd lehetőséget arra, hogy berendezhessék saját igényeik szerint. Már csak 35 millió dollárt kell kiperkálni érte.

Ez is érdekelhet:

Mítikus norvég történetekről mesél ez a lenyűgöző arany szauna - Roadster

Hogy milyen lehet a kifogástalan szaunaélmény, nyilván ízlésfüggő, de amit ebben a norvégiai tóparti kabinban kapunk, az alulról súrolja a tökéletest. Kezdjük mindjárt a mesébe illő miliővel. Esetünkben a mítoszt szó szerint kell érteni, mert ezt az Oslótól százhatvan kilométerre, dél-nyugatra fekvő kis házikót egy klasszikus norvég fabula ihlette, amely egy hegyek között rejtőző arany palotáról regél.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon