Ez az apró feketeház megtalál téged a világ végén is

Odavagy az anyatermészetben megízlelhető szabadságért, a hegyvidéki levegőért és csendért, az erdőkből és tópartból áradó nyugalomért? Sőt, jól is jönne egy modern kis kunyhó, ahova bármikor elvonulhatsz, de nincs kedved, időd és türelmed építkezni? Akkor a Mono Cabint neked találták ki. Egyetlen gond, hogy az öreg kontinensről egyelőre csak képernyőn leshetjük ezt az apró csodát.

Az apró kabin acélból készült, nagyon masszív, így nincs szüksége komolyabb alapzatra; és mivel 10 négyzetméteres, nem igényel komolyabb tervezést sem az elhelyezése. És bár apró, mégis nagyon otthonos, nem töri meg a természet összhangját, emellett pedig igény szerint jól felszerelhető: napelemes LED-lámpa és fűtésrendszer, légkondi, konyha vagy fürdőszoba, de akár egyéb extrákat is kérhetünk. Három alapmodell közül választhatunk – ezek 22, 27 és 33 ezer dollárérról indulnak, és bár egész Észak-Amerikába vállalják a kiszállítást, ez jelen esetben rajtunk sokat nem segít. De a szemnek ezúttal is mindent szabad:

 

 

Ez is érdekelhet:

 

Nehéz eldönteni, hogy ez a rezidencia vagy a környezete hívogatóbb - Roadster

Négy évvel ezelőtt húzták fel az egyesült államokbeli Spokane vadregényes erdejében az egyedülálló tipográfiájú Rimrock rezidenciát. A részben megemelt, T alakú ház az Olson Kundig iroda tervezőasztaláról indulva valósult meg, és tökéletes példa arra, hogyan olvad egymásba a természet, valamint az ember alkotta tökéletesség.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon