Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bata Tamásnak minden részlet számít, és ez bizony látszik is a fotóin. Elcsöppen a nyálunk ezektől a lakásoktól, berendezésektől, képektől.

A magát belső fotósnak tartó szakember azt vallja, hogy egy kép érjen többen minden szónál, a lehető legvonzóbb módon kell megmutatni a valóságot. Tamásnak láthatóan sikerül, amit ezekkel a lapozható Instagram-galériákkal bizonyítunk:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Volt 2019-ben a Jankó Ablak (@jankoablak) megbízásából egy kedvenc vidéki fotózásom - vajon hol lehet? :-) amelynek most nézem, a számomra legkedvesebb képeit még meg sem mutattam. Ezt a hiányosságomat most gyorsan pótolom is :-) ⁠⠀ ⁠⠀ Imádtam az esti fényeit ennek a villának, érdemes volt megvárni, ahogy a drón is az arany órákban dolgozott a legszebben. Te mit gondolsz róla? ⁠⠀ ⁠⠀ Ha van kedved JÁTSZANI, tippeld és írd meg kommentben meg szerinted hány képből készült el végül az eredeti esti nagy panoráma kép? Aki pontosan eltalálja, megkapja tőlem az exkluzív frissen összeállított ‘enteriőrfotós tippjeim pdf’ anyagomat :-) ⁠

Architecture & Interior (@tamasbata) által megosztott bejegyzés,

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.