Csináld meg a legmenőbb kreatív teret, segítünk benne!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mi lenne, ha 2019-ben Te diktálnád az életmód trendeket? Építhetsz például egy frankó műhelyt, ahol aztán alkothatsz, pihenhetsz, elmélyülhetsz, és csak a magad ura vagy.

Manapság annyi életmód-őrület fut világszerte a lakóautós utazástól a hallgatag finnek utánzásáig, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket. Mi viszont gondoltunk egy merészet, és a számtalan trend, no meg az elcsépelt (és amúgy is tarthatatlan) újévi fogadalmak helyett

kitaláltunk egy pofonegyszerű dolgot idénre: találd ki a saját életmódodat, teremtsd meg, és élvezd ki minden pillanatát!

Saját életmód alatt persze sok mindent érthetünk az extrém vasalástól a Hold bámulásáig, éppen ezért gyakorlatiasabbak leszünk, és adunk egy tuti tippet: rendezd be a saját, profi műhelyedet!

Miért jó ez? Mert ha belegondolsz, egy műhelyben egyben megkapsz csomó mindent, ami önmagában is menő életmód-fícsör: félrevonulhatsz, egyedül lehetsz; a saját magad alkotta térben, a kedvenc tárgyaid közt lehetsz; készíthetsz, alkothatsz, megjavíthatsz dolgokat; elmélyülhetsz egy tevékenységben, ami ugye a relaxáció egy formája; elszakadhatsz a megszokott, rutinszerű folyamatoktól; és nem utolsósorban megmozgathatod az ülőmunkától rozsdásodó csontjaidat.

Mi kellene még? BL-döntőt úgysem rendezhetsz a kertedben!

Csak egy példa, mekkora tanárság lehet egy műhely: ezt például könnyedén személyesre szabták egy-két lazán odacsempészett teniszütővel:

Na de ígértünk praktikus tanácsokat a berendezéshez, és ezt nem is felejtettük el, íme négy termék, amivel megalapozhatod a műhelyed profizmusát. A személyes tárgyaidat pedig már úgyis te viszed majd be.

Wisent szerszámkocsi

Más néven kerekes műhelykocsi. Az hagyján, hogy megalapozza a rendet a műhelyben, de gurítható, így könnyű alatta takarítani, és könnyű átrendezni a helyiséget. Ráadásul van egy fa munkalapja, azaz koránt sem csak tárolásra használhatod.

Rozsdamentes acél ajtó, állítható magasságú polc, a kerekeket pedig befékezheted, ha valami olyan tevékenységet végeznél rajta. Mivel a szélessége csak 27 centi, nem foglal feleslegesen sok helyet, a 77 és fél centis magasság pedig ideális a munkához.

Masszív, stabil, porfestett, zárható, rengeteg mindenre jó, és most csak 69 990 forint.

Keter szerszámosláda

Ha annyira megszeretted a műhelyedet, hogy néha magaddal is vinnéd egy darabkáját, és nem csak lélekben, esetleg sokkal prózaibb módon időnként vinned kell a szerszámaidat, akkor itt a nyerő, tágas és praktikus szerszámosláda:

Okosan tettek bele egy kivehető válaszfalas rendezőtálcát, amivel sokkal könnyebben hozzáférsz a leggyakrabban használt szerszámaidhoz. Strapabíró, van benne a hely különböző méretű szerszámoknak, úgyhogy 8990 forintért meg is ragadhatod a praktikus kis fogantyúját, és viheted is haza.

Wisent szerszámos kocsi ülőkével

Maradt még ötlet a tarsolyunkban, nem is akármilyen! Ezen a szerszámos kocsin megpihenhetsz a fárasztó műhelymunka közben. Vagy akár szünetet sem kell tartanod, egyszerűen sokkal kényelmesebben dolgozhatsz, például így:

Vagy így:

Természetesen ez is egy praktikus szerszámtároló, különböző méretű rekeszekkel, sok tárolóhellyel, de nyilván

a fő egyedisége az ülőke, ami egy 150 kilós embert is elbír, vagyis nyugodtan lehuppanhatsz rá.

Ez is gurítható, fékezhető, és csomó apró praktikummal segíti a munkát: van két, mindkét irányban kihúzható fiókja, a csavarhúzókat pedig nem kell kényszeresen a földre hajigálni. Mindössze 13 kiló, a magassága 48 centi, kék-fekete, mint az Inter, csak jobban bírja a terhelést. Valóságos főnyeremény 19 990 forintért.

Stanley fali doboz

Ne feledkezzünk az egyszerűbb, de életmentően praktikus tárolókról sem. Ilyen szortimenter fali doboz nélkül például nem létezhet igazi műhely:

Az van benne, ami kell: erős, merev keret, a fiókjai ütésállóak, így nem sérülnek meg, és mivel átlátszóak, nem kell mindig kihúzni őket, amikor egy bizonyos csavart keresel. Harminc fakk egy 15 x 36,5 x 22 centiméteres dobozban, csupán 3990 forintért.

Láthatod: abszolút nem nehéz ügyesen és praktikusan berendezni egy műhelyt, ha pedig jók a fények, és megfelelő a hőmérséklet, akár ott is feledkezhetsz egy időre, hogy a zajos nagyvilág helyett magaddal törődj kicsit. És ha még ügyes is vagy, és megjavítasz mindent, a csajodtól is kaphatsz egy voksot a műhelyre.

Mi a BAUHAUS kínálatában találtuk a tippjeinket, ahol a tárolók és szekrények mellett mindenféle szerszámot és gépet is megtalálsz a fenti eszközökhöz, amit pedig nem, azt inkább ne is keresd!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.