Imádsz barkácsolni, de nem teljes a géppark? Semmi gond, máris mutatjuk a legférfiasabb szerszámokat!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Elképesztő összegeket lehet spórolni, ha te végzed el a ház körüli kisebb-nagyobb javításokat, az pedig a legjobb érzés, ha te magad készíted el saját bútoraidat. Most mindezekhez mutatunk pár otthoni gépet, amelyek egyetlen kreatív férfibarlangból sem hiányozhatnak.

Ha van általános, univerzális igazság az otthonunkkal kapcsolatban, akkor az biztos az, hogy 1) be kell rendezni 2) a berendezett dolgok idővel el tudnak romlani. És sajnos elég gyakran meg is teszik: a könyvespolc meginog, a vécépapírguriga-tartó kiesik a helyéről, a cipősszekrény két csavarja kilazul, a szék lába kiesik, a dohányzóasztal sarka letörik. Ilyen háztartásbeli javításokra és egyéb, jóval kreatívabb, teremtő erejű otthoni munkákra mutatunk most három (plusz egy) eszközt, amiket nagyra fogsz értékelni, ha szereted a saját kezedbe venni az irányítást.

Akkus fúrócsavarozó, amivel minden a helyére kerül

A könnyű gép lapra szerelt bútorok összeállítására, valamint képek, polcok, függönysínek és zsaluk felfüggesztésére alkalmas; ez egy olyan eszköz, ami mindig jó, ha kéznél van. Ennek a most 14,790 forintért kapható készüléknek változtatható a sebessége, valamint lágy indítással rendelkezik és minden anyaghoz tökéletesen alkalmazkodik, legyen az fa, fém vagy épp műanyag.

A könnyűsúlyú versenyző használata közben a LED-fénynek köszönhetően jól látható a munkaterület és persze kényelmesen fogható a puha és csúszásmentes markolat segítségével.

Egy kézi körfűrész, amivel a kezedben az irányítás

Nagyobb, fával kapcsolatos munkákat is szeretsz végezni? Te magad szabnád ki a polcokat, vágnád formára az asztalt vagy akár egy saját bútorhoz is előkészítenéd a faanyagot? Akkor a barkácsbirodalmad elengedhetetlen darabja egy kézi körfűrész, amivel pontos és egyenes vágásokat végezhetsz.

Ez a darab 24,990 forintba kerül és erős motorjának segítségével 66 mm mélyen is vághatsz gyors és pontos hasító-, kereszt- és szögvásásokat – a precizitásról pedig az ügyességed mellett egy beépített vonalvezető lézer is gondoskodik.

Egy asztali körfűrész az igazi mestereknek

Már nem csak hobbi számodra a kreatív famegmunkálás? Akkor bizony szükséged lesz egy megbízható társra, méghozzá egy asztali körfűrész képében. Ez a darab itt 39,990 forintba kerül, otthoni és műhelyi használatra egyaránt ajánlott és kiválóan alkalmas kemény és puha faanyagok (például lemezek, lapok, gerendák) hossz- és keresztvágására.

A 30 mm-es furatméretű fűrészlap 24 foggal rendelkezik, magassága és dőlésszöge állítható, ezért kényelmes, precíz és biztonságos munkavégzést biztosít. Egyszóval egy strapabíró, hosszú életű gép ez, amivel nagyon sok varázslatos dolgot alkothatsz fából az otthonodba!

Tiszta munka!

Lehet, hogy elsőre nem olyan macsó egy porszívó (és talán másodjára sem), de minden barkácsmunka és otthoni fúrás-faragás bizony otthagyja a nyomát a padlón por- és forgács formájában. És tiszta helyen azért mégiscsak igényesebb dolgozni és élni, nem? A tökéletes takarításhoz pedig mi mást is ajánlhatnánk, mint egy masszív és törésálló, nagyon erős és multifunkciós porszívót.

Ez nem az a kis luxi darab, hanem egy stramm és mindent felszívó versenyző, mellyel száraz és nedves szennyeződést is kényelmesen eltávolíthatsz (és még fúvófunkcióval is megáldották). Most mindössze 19,990 forintba kerül – hidd el, egyszer nagyon megéri egy ilyenre beruházni, mert utána folyton tiszta lesz a barkácsszobád és az otthonod is.

Ha további hasznos eszközökkel terjesztenéd ki gépparkod birodalmát, akkor látogass el a BAUHAUS oldalára, ahol még rengeteg férfias játékszer várja, hogy a barkácsműhelyedbe költözzön!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.