Ha a matrac alá vagy a párnába rejtést már nem érzed kielégítően betörésbiztos intézkedésnek, akkor van pár lényegesen profibb tippünk.

Minden háztartásban vannak otthon olyan fontos dokumentumok, esetleg sokat érő ékszerek vagy épp készpénz, amit az ember nem szeretne szem előtt tartani úgy, hogy bárki bármikor hozzáférhessen. Erre tökéletes megoldás, ha beszerzünk egy profi széfet – és akármilyen meglepő, de egyáltalán nem drága tétel, viszont az biztos, hogy nyugodtabban alszol az értékeid biztonságát illetően. Íme a legjobb otthoni széfek, amiket akár ma megrendelhetsz magadnak!

Mini bútorszéf

Ha a lehető legkevesebbet szeretnél költeni széfre, de mégis maximális biztonságra vágysz, akkor ez a szimplafalú, kis méretű acélszéf lesz a tökéletes megoldás, ami csupán 7,590 forintba kerül. Az elektronikus kombinációs zárnak köszönhetően nyitása gyors és kényelmes, valamint lehetővé teszi akár több személy hozzáférését is.

Háromtól nyolc számjegyig programozható be felhasználói kóddal, de mechanikus vésznyitási lehetőséggel is rendelkezik, azaz kulccsal is nyitható. A rögzítést pedig mindenképp nehezen mozdítható bútordarabokhoz, falra, illetve padlóra tervezd.

Sexurity Box bútorszéf

Ha valamivel nagyobb széfet szeretnél a dokumentumoknak és értéktárgyaknak, akkor ez a 35x25x25 centis széf remek választás. A 13,990 forintért megvásárolható elektronikus számkombinációval záródik, fólia billentyűzettel és egysoros LCD-kijelzővel felszerelt és programozható 3-6 számjegy között és egy nyolc számjegyű vésznyitó kóddal (három téves kódbevitel után pedig öt perc büntetőidőt kell várnod). Mechanikusan pedig tűkulccsal nyitható.

Sexurity Box magas bútorszéf

Szintén profi versenyző a magasabb árkategóriában (25,990 forint) ez az álló széf, ami ideális dokumentumok, készpénz, ékszerek, érmék és egyéb értéktárgyak biztonságos őrzésére illetéktelen hozzáférés ellen, mivel mechanikus feltörés elleni védelemmel is ellátták, valamint álló alakjával elég elegáns a megjelenése is. Szintén érdemes nehezen mozdítható bútorhoz, falhoz vagy padlóhoz rögzíteni.

Burg Wächter Favor széfcsalád

Ha szeretnél egy nagyon menő, fekete, dekoráció nélküli széfet vagy pénzkazettát, akkor ebből a széfcsaládból érdemes választani: 11,990 és 25,990 forint között mozognak a széfek méret és biztonsági kialakítás függvényében. A képen látható, 41 centi magas, szimpla falú, masszív korpusz egy polccal, valamint programozható, elektronikus számkombinációs zárral felszerelt: ezt a titkos számkódot pedig bármikor megváltoztathatod. Emellett kiegészítő zár segíti a vészhelyzetben történő kinyitást.

Ha még további széfekre lennél kíváncsi, akkor böngéssz bátran a BAUHAUS kínálatában, elég sok biztonságtechnikai okosságot ajánlanak a széfektől a mozgásérzékelőkön át egészen a nagyon vagány postaládákig. Biztonságos 2020-at kívánunk!

És ezt olvastad már?
Ebben a folyóparti házban elviselnénk a borongós hétköznapokat