Kanada egyik legfestőibb szigete Galiano. A British Columbia és Washington államok között, a kontinens nyugati partszakasza mentén elhelyezkedő sziget híres gyönyörű tengerpartjairól és érintetlen zöld övezeteiről.

És bár ezekben a hetekben talán nem annyira csalogató, mint a mellékelt képeken, de a Bodega Cove cédruskabinjai továbbra is megérnek egy misét.

Az örökzöld erdő mellé épített szállásrendszer úgy fest, mint egy nagyon rendbe rakott kempingtábor, míg a fakunyhókba belépve meleg és igen felszerelt belső tereket kapunk, modern berendezésekkel és kényelmi eszközökkel ellátva: mélykád, elegáns konyhasarok, és fatüzelésű kandalló is található odabent.

A szállás egyszerre rusztikus és 21. századi, sem hangulatból, sem funkcionalitásból nem szenved hiányt. Minden házhoz tartozik egy terasz, ahol a vendégek közelebbről is megcsodálhatják a zöld tájat vagy a tengerparti kilátást, de a kalandosabb természetűek a kijelölt túra- és sétaútvonalak mentén akár fel is fedezhetik a környéket. Ha további információt szeretnél róla, akkor látogass ide.

Közben a világ másik végén:

Instant megvilágosodik a lélek ebben a himalájai házban

Látszóbetonok és látszóhegycsúcsok a világ tetejéről.

És ezt olvastad már?
Ebben a folyóparti házban elviselnénk a borongós hétköznapokat