Ha van valami, amit megtanulhattunk a filmekből, akkor az az, hogy az ördög a részletekben rejlik. Kísértet járta, elhagyatott házakkal gyakran találkozni, a Craig és Lisa Spurr által megvásárolt ingatlan viszont nem holmi transzcendentális erők miatt volt bizarr. Hanem azért, mert az előző lakók azzá tették.

magyarázta a férj. Többek között egy nagyon barátságos, és egyáltalán nem befosatós üzenet fogadta őket a falon – Mora szép álmokat kíván neked! –, amit alig bírtak eltüntetni. Kicsit úgy fest az egész, mintha valaki véres kezekkel mászott volna fel a falon, mielőtt odafirkált volna. Persze tudjuk mi, hogy sok játékot és kacagást kell az egész mögé képzelnünk, de nem olyan könnyű ennyi horrorfilm után – reméljük, hogy Mora tényleg egy létező személy volt, s nem olyasvalaki, akivel csak a volt lakók kislánya beszélgetett.

Továbbá a bizarr világítóeszközök, a falra festett ablak, valamint a nagyon bizalomgerjesztő kültéri terasz is megér egy misét. Nagyon akarhatták ezt a házat, ha így is megvették.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon