Egy corten acélba öltöztetett kaliforniai luxusvillában mindig jó gyönyörködni

Bármelyik kaliforniai otthonnak kulcsfontosságú eleme a pazar kilátás és kültér, na meg a kifogástalan dizájn, a Lafayette Hillside Home által tervezett luxusvilla pedig ezek mindegyikének megfelel.

De ez még csak a kezdet. Ugyanis corten acélba öltöztették a házat, amelynek a rozsdásnak tűnő külseje kissé ipari külsőt kölcsönöz neki, ugyanakkor a vöröses homlokzat az erdei környezettel is remekül összhangban van. A luxusingatlan 480 négyzetméteres, öt hálószobát, négy fürdőt és egy nyitott nappalit foglal magába – utóbbi egyébként egy betonalapra épül, és hatalmas ablakokkal van megáldva.

Az udvaron medence és egy hatalmas terasz, a környéken tölgyek és gyümölcsfák gondoskodnak a gondtalan nyugalmadról, hogy úgy érezd magad, mintha teljes elszigeteltségben lennél, pedig a legközelebbi város csak néhány percre, és San Francisco is mindössze húsz mérföldre van.

Ez is érdekelhet:

Ijesztő lehet ebben a korábbi börtönből kialakított szállodában aludni - Roadster

A napsugarak beragyogják a szobákat, a fény is szikrázik. Ilyen környezetben akkor sem lehet szomorú a szívünk, ha az éjszakákat egy korábbi börtön ablakai mögött kell töltenünk. Merthogy ebben az offenburgi hotelben valamikor a 19. században még bűnözők alkották szállóvendégek listáját, igaz, ők nem csupán néhány éjszakára csekkoltak be, hanem hosszabb ideig élvezhették a Heinrich Hübsch építész által tervezett épület vendégszeretetét.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon