Elképesztően gyönyörű, ahogy megújult ez a 19. századi ház a Vértes lábánál

Régi patina egyesül a mai kor elvárásaival egy meghitt és nagyon stílusos épületben.

A tulajdonosok a 19. századi háznál érezték, hogy valami nem stimmel, valahogy nem élhető eddigi formájában a ház, ezért felkérték a Gepetto építészirodát otthonuk újratervezésére.

A tulajdonosok eleinte aggódtak a tervezők által sugallt térelosztáson; kifejezetten a felső szint helyiségeinek kialakításánál voltak ellenérzéseik a tulajoknak, azonban végül sikerült a mindenki számára legtökéletesebb alaprajzot megvalósítani. András, az egyik tulajdonos bevallja, hogy

A házban nagyon sok láthatatlan tárolószekrényt kialakítottak: a sok költözésen túlesett pár temérdek személyes tárgya így nincs szem előtt és a ház még csak megközelítőleg sem túlzsúfolt.

A tervezők nagyon ügyeltek a helyiségek ergonómiai kialakítására is, például az olyan csavarokra, melyekben gondosan ki van számolva, átlagosan hányat lép az ember a konyhában – és ennek megfelelően kialakítani a bútorokkal felosztott tereket.

A pár külön örült neki, hogy a tervezőiroda stílusos látásmódját sikerült nagyon jól összeegyeztetni az ő személyes ízlésükkel, így egy kedves, barátságos, szeretnivaló és a tulajdonosok személyiségét is tükröző otthon jöhetett létre.

Részünkről gratulálunk a csapatnak, gyönyörű munka!

(Fotók: Gepetto Építésziroda. Tervezés: Pallaghy Kata projektvezető, Falus Benjamin tervezőasszisztens, Fieszl Fanni tervezőasszisztens) 

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon