Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Csupán 9 millió dollár, de szerintünk minden centjét megéri – főleg, ha nem félsz a farkastól!

A tribecai lakás 418 négyzetméteres, minden emeletén megáll a saját lift és nem különb személy élt benne, mint a világhírű drámaíró, Edward Albee.

A két éve elhunyt író Arthur Miller és Tennessee Williams mellett a modern amerikai drámairodalom egyik legkiemelkedőbb alakja volt: Magyarországon egyik első egyfelvonásosával lett egy csapásra ismert: Bessie Smith halála, (The Death of Bessie Smith), az abszolút és végleges világsikert pedig a Nem félünk a farkastól (Who's Afraid of Virginia Woolf?) című dráma, és a belőle készült film hozta meg számára. Igen, ez azért hangzik ilyen wikipédiásan, mert onnan idéztük ide; a lakás maga pedig három hálóval rendelkezik és az író remekeinek többsége pedig a lakás konyhájában született, szóval igen-igen inspiráló a tér.

Nem is beszélve a drámaíró műgyűjteményéről a lakásban, amelyek közt Kandinszkij és Chagall munkái is megtalálhatók. És szintén nem is beszélve a tetőteraszról.

Az író 1977-től lakott itt és híresen nagy karácsonyi partikat rendezett itt – ha lenne most fölös vagy nem fölös 9 millió dolcsink, ebben a szent pillanatban meg is pattannánk.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.