Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ezt a tűzoltóautót végleg kivonták a forgalomból, azonban ennél stílusosabban nem is tehették volna meg. Ugyanis egy pazar otthonná alakították át, végső nyughelye pedig az angliai Tóvidék Nemzeti Park (Lake District National Park) lett.

Keresve sem találhatott volna jobb helyszínt a nyugdíjasévekhez, hiszen a Blencathra-domb a Tóvidék egyik legcsodálatosabb része, ez a lak pedig azon belül is egy hangulatos kis angol falu, Threlkeld mellett található, ahol meg két népszerű pub fészkel. De ezen már végleg nem lepődünk meg.

A tűzoltóautó enteriőre pedig tényleg rendesen ki lett építve: kanapéval felszerelt társalgó, előbbiek igény szerint dupla ágyakká alakíthatók, az étkezdéből pedig látni a gyönyörű teraszt, hogy szép időben a család közös programot szervezhessen vagy együtt ebédelhessen kint. A konyha is jól felszerelt, többek között elektromos sütő- és főzőlap, borhűtő, miegymás is a része. A kétemeletes lak földszinti részén pedig egy pazar gyerekszoba található mókás tűzoltóágyakkal, hogy kis Balázs is jól aludjon.

 

Ez is érdekelhet:

 

Az úszóháztól a vidéki pompáig - Íme, a kedvenc hazai épület­projektjeink - Roadster

Nem muszáj feltétlenül külföldi magazinokat lapozgatnunk vagy kattintgatnunk ahhoz, hogy izgalmas és egyedi épületmegoldásokban gyönyörködjünk.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.