Jó, de mit keres egy feketedoboz az erdő szélén?

Feketedoboz az erdő közepén, mennyezetig érő ablakokkal, hogy az elvonulásod kifogásolhatatlan legyen, és testközelben érezd magad a természettel. Hogy teljesen kiengedhesd a gőzt, és egy olyan tudatállapotba kerülj, amelyre a nyüzsgő hétköznapok során esélyed sincs. Jól hangzik?

Ezek a minimalista kabinok különböző méretűek, ugyanakkor mindegyik megadja az otthon komfortját úgy, hogy közben a természethez is nagyon közel enged téged.

Mivel minden egység előre le van gyártva, így csak néhány óra szükséges ahhoz, hogy lakhatóvá varázsold a mobilházat.

50 ezer dollárért, azaz nagyjából 14 millió forintért lehet megvásárolni őket, cserébe viszont kiváló alapanyagból készült, a fenntartható fejlődéssel összhangban lévő lakódobozt kapsz, tökéletes búvóhelyet, amelyet kis túlzással bárhova elvihetsz magaddal. Itt tudhatsz meg többet a projektről.

Ez is érdekelhet:

Íme egy thaiföldi hotel, melyben a tó hullámai ringatnak álomba - Roadster

Kellemes és kényelmes opció egy mindent kielégítő klasszikus szárazföldi szállodában kipihenni az utazás fáradalmait, de miért ne foglalnánk szobát inkább egy vízen lebegő tutajon? Erre a nem éppen hétköznapi lehetőségre Thaiföldön lehet lecsapni, egészen pontosan az ország nyugati részén található Srinakarin-tó menti Kancsanaburi városában.

(via)

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon