Ha a telet házként ábrázolnánk, akkor így festene

Milyen is a hólepte táj? Fehér és fekete. A hókristályok habtengerként fedik be a tájat, az utakat és az épületeket, a kopár fák pedig a természet fekete bástyáiként magasodnak a havas vidéken.

Hogyan fest az a ház, amely a téli világba teljesen beleolvad? Fehéren és feketén. Ha pedig valahol tudják, milyen az igazi tél, az Kanada. A True North House belül sem adja meg magát, ragaszkodik a fehér-fekete palettához, ez mondjuk az enteriőrt a meleg, otthonos hangulatától valamelyest megfosztja, de közben meg olyan minimalista karizmával ruházza fel, amely az embert könnyen szavak nélkül hagyja. Ha elbukott hadvezérek lennénk, akiket száműztek egy kietlen vidékre, akkor ezt választanánk fő rezidenciánknak.

Ez is érdekelhet:

Mítikus norvég történetekről mesél ez a lenyűgöző arany szauna - Roadster

Hogy milyen lehet a kifogástalan szaunaélmény, nyilván ízlésfüggő, de amit ebben a norvégiai tóparti kabinban kapunk, az alulról súrolja a tökéletest. Kezdjük mindjárt a mesébe illő miliővel. Esetünkben a mítoszt szó szerint kell érteni, mert ezt az Oslótól százhatvan kilométerre, dél-nyugatra fekvő kis házikót egy klasszikus norvég fabula ihlette, amely egy hegyek között rejtőző arany palotáról regél.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon