Ha marsi kalandra vágysz, akkor elég Kanadáig elröppenned

Ha marsi kalandra vágysz, de Kanadánál messzebb nem merészkednél, akkor a festői szépségű Petite-Rivière-Saint-François ideális célállomás lehet számodra.

Itt ugyanis narancsvörös környezetben, kupolás házban éldegélhetsz, elszigetelve a világtól. De azért úgy nem fogsz járni, mint Matt Damon a Mentőexpedícióban (The Martian), hiszen Québec mindössze egy órára van.

Kívül a fa, az enteriőrben pedig a beton dominál, szinte művészi, ahogyan a barna tónusok a szürkével kiegészülnek. Mondhatni érinthető közelségben a világhírű Szent Lőrinc-folyó – ez a folyam köti össze a Nagy-tavakat az Atlanti-óceánnal, valamint alkotja az Amerikai Egyesült Államok és Kanada határát egy bizonyos szakaszon –, a teraszon egy pazar jacuzzi, és ugye a lenyűgöző narancsvörös táj. Na jó, a Mars egyelőre máshogy fest, de némi terraformálás és türelem után talán bármi lehetséges.

Ha felkeltette az érdeklődésed, itt szerezhetsz még több infót.

Ez is érdekelhet:

Még vízesés is csobog ebben a sci-fibe illő sivatagi házban - Roadster

A sivatag egy magunkfajta közép-európainak teljesen más, olykor megfejthetetlen világot jelent. A különleges időjárási viszonyok és a számunkra kissé szokatlan tájak mellett néha homokdűnékből előbukkanó furcsaságok okozhatnak megdöbbenést - mint például ez az űrhajóra vagy idegen lényre emlékeztető ház a kaliforniai Joshua Tree Nemzeti Park szomszédságából.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon