Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Hello Wood csapata újra életre hívta az alpesi A-alakú házakat és most Magyarországon belül bárhol fel is építik neked!

A magyar építészcsapat így ír a projektről:

Úgyhogy úgy döntöttek tavaly, hogy a minden évben megrendezett építésztáboruknak is ez a lesz a témája: a kabinházak. Amely során elkészült ez a képeken látható, gyönyörű, A-alakú kabin is.

A faházak és a lombházak nagyon népszerű szálláshelyekké váltak; a pihenésre vágyók számára már nem igazán a szállodák és az apartmanok jelentik a különleges és érdekes szálláshelyet, hanem egy dézsás, szaunás alpesi faház egyedi dizájnnal.

Az elsőnek elkészült Grand Cabin Csóromföldén, a Kapolcsi fesztiválvölgy mellett épült fel. A Grand Cabin nagyobbik változata 32 négyzetméter alapterületű, modulárisan kiegészíthető fürdőszobával és fekvőkapszulával. De terveztek egy kisebb faházat  is 20 négyzetméteres alapterülettel, amely egy költséghatékonyabb modell. Ezt a kabint teljes komfortfokozattal is kínálják, egy komplett fürdőszoba-panel beszerelésével.

A szerelésre a kész elemeket a helyszínre szállítják, majd ott gyorsan, tisztán, hatékonyan összeszerelik. A precíziós tervezés és a folyamatos gyártósori ellenőrzés miatt a házak kivitelezési időtartama, beleértve a helyszíni szerelési munkát is, rendkívüli módon lerövidül. A házért a Hello Wood oldalán kell felvenni a kapcsolatot egyedi ajánlatért – szerintünk fantasztikusan szép projekt, ami minden nyaralótelek dísze, meghitt origója lehet.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.