Ha otthonról (is) dolgozol, ezt a kockát tutira imádni fogod
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Manapság egyre többen dolgoznak otthonról. Ennek megvannak persze a maga előnyei és a hátrányai is, az alábbi "bűvös kocka" segítségével azonban sokat tehetsz érte, hogy fokozd a komfortérzeted.

Az teljesen egyértelmű, hogy a home office nem való mindenkinek. Akadnak ugyanis olyanok, akik a saját otthonukban nem tudják rávenni magukat az effektív munkavégzésre, hiszen mindig akad valami, ami eltereli a figyelmüket. Ez persze megfordítva is igaz lehet, néhányan azt utálják benne, hogy az íróasztalra pillantva folyamatosan az jut az eszükbe, hogy haladni kéne a melóval, ezért mindig kényelmetlenül érzik magukat. Itt jön a képbe ez az elegáns külsejű kis kocka, ami rögtön megoldja ezt a problémát.

Na meg persze azt is, ha nincs elég hely a lakásodban ahhoz, hogy kialakíts magadnak egy irodát. Ez a helytakarékos berendezés kinyitva mindent magába foglal (iratszekrény, polcrendszer, beépített konnektor, LED-fények, meg egy menő kis zsámoly) amire csak szükséged lehet.

A megnyerő külsejével pedig mindenféle stílusú szobában megállja a helyét, a legtöbb dekorhoz szépen passzol. Nincs több kifogás, el kell kezdeni melózni. Egy ilyen menő kis home office talán a kedvedet is meghozza.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.