Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Olvasnivalót vagy sorozatot most nem ajánlunk, arra viszont remek tippjeink vannak, hogy hűsítsd a felforrósodott lakást.

A hőség csodálatos dolog, amikor az ember nyaral, és a legnagyobb problémája, hogy milyen sorrendben fogyassza a különböző frissítőket, vagy hogy megfelelően mérje fel a Nap útját, és így találja meg az ideális pihenőhelyet a vízparton. Ez a szerencséseknek is legfeljebb egy-két hétig sikerül egy szezonban, tehát még ők is évente több hónapnyi időszakot kénytelenek létezni kánikulában, de nem nyaraláson.

Négy fal között pedig a kánikula – stílusos kifejezéssel élve – pokoli kín. Otthon sem muszáj azonban szenvedni, csak tudni kell, hogyan tegyük elviselhetővé, sőt, kellemessé a nyár legmelegebb napjait is. Íme néhány tipp:

Hisense Eco Easy – inverteres splitklíma (2,6 kW)

Bár most azért vágyunk rá, mert hűt, később jól jöhet a fűtő- és párátlanító képessége, annak pedig folyamatosan örülni fogunk, hogy A++/A+ energiaosztályú, vagyis takarékosan üzemel. LED-kijelzős, időzítő-, turbó-, smart és éjszakai funkciója is van.

A vételárán felül még számolni kell a több tízezer forintos szerelési költséggel is – mármint általában.

tehát nem nagyon létezik most jobb ajánlat nála.

Ára: 195 000 forint

Ha nagyobb teljesítményűre volna szükség, az se gond, van belőle 3,4 kW-os (210 000 Ft), 5 kW-os (290 000 Ft), és 7 kW-os (340 000 Ft), mindegyik ára tartalmazza a szerelési díjat is.

Proklíma – léghűtő (10 liter)

Ezt nem kell szerelni, tehát akár egy albérletben is könnyen üzembe helyezhető: csak meg kell tölteni a tízliteres víztartályát, bekapcsolni, és már ontja is magából a hűsítő levegőt, a lamelláinak köszönhetően akár az egész helyiséget képes hűteni. Időzítős, távirányítós, tuti darab, nagyon jutányos áron.

Ára: 29 900 Ft

Proklima – toronyventilátor (76 cm)

Néha már az is a sivatagi oázissal felérő felfrissülés, ha megmozdul a levegő, ami magától csak áll, és aszal minket a lakásban.

Ilyenkor jól jön egy ventilátor – főleg egy olyan, amely három sebességfokozatban, igény szerint fújja a levegőt, képes oszcilláló mozgást végezni, időzítős, takarékos, és még elég jól is néz ki. Elég olcsó is, mondtuk?

Ára: 8 490 Ft

Proklima – toronyventilátor üvegtalppal (112,4 cm)

Azt mondják, a funkcionális dizájn a tökéletes dizájn. Az üvegtalpas, háromventilátoros gép ez a kategória, mert otthoni dísznek is kiváló, amely mellesleg kellemesen fújja, sőt, akár illatosítja is a levegőt, mert az aromapadjába tetszés szerint illóolajok helyezhetők.

Időzíthető, oszcillációra állítható, távirányítója is van, szóval ellene nem szól semmi, csak mellette.

Ára: 44 990 Ft

Ez csak négy cucc volt, de a BAUHAUS kínálatában van még több tucat, nézz körül náluk!

A cikk létrejöttét támogatta a BAUHAUS.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.