Így egyesül a kényelem és a pénztárcakímélő elegancia egy budapesti lakásban

Nem minden drága, ami mutatós és ezt egy pazar pesti kislakással bizonyítjuk is.

Sokszor gondoljuk azt egy-egy bámulatos ingatlant elnézve, hogy persze, nagyon szép, de én nem engedhetném meg magamnak, igaz? Azonban nem egy budapesti lakás cáfolt már rá erre: az esztétikus lakberendezés ugyanis korántsem mindig pénz kérdése. Hanem ízlésé, kreativitásé és egy kis energiabefektetésé, ahogy ennél a lakásnál is láthatjuk.

Ez a 41 négyzetméteres, újépítésű ingatlan Budapesten, a Cézár-házban található. Az újlipótvárosi lakásban nem volt szükség sok felújításra (az újépítésű lakások nagy áldása ez): csupán a tulajdonos preferenciáihoz igazítva a Nyolcas.com csapata újragondolta a falak színeit, a tapétát és lecserélte a laminált padlót. A szembarát színek és ízléses tapéták után következett a teljes bútorozás, mely során nem csupán a lakás, hanem a hozzá tartozó, 17 négyzetméteres terasz is új bútorokat kapott.

A legtöbb bútort a KIKA, a VAKUM Design, a Möemax, a Diego és a Jysk boltjaiból szerezték be: egyik sem drága üzlet, viszont jóval stílusosabb egy otthon, ha nem egy helyen vásároljuk szét magunkat, hanem mindegyik, hasonló árkategóriájú boltból energiát nem kímélve kiválogatjuk az együtt jól mutató kedvenceket. És mennyiből valósult meg a teljes bútorozás? Most lehet, hogy nagyra fog nyílni a szemed, de mindössze másfél millió forintból a terasz növényeivel együtt megoldották az egész lakás berendezését!

A napfényes, tágas teraszos lakásban leginkább lágy árnyalatok és pasztellszínek jellemzőek, ami azért jó, mert meghitt alapot ad a tereknek, így esetleg egy-egy extravagánsabb kép a falon vagy épp meglepő dizájntárgy is tökéletesen elfér, plusz kreatívvá egyedivé is teszi a tereket.

A Nyolcas.com, akik a lakást felújították amúgy egy lakáskezeléssel foglalkozó budapesti cég; itt tudod elolvasni, mi is ez pontosan és miért olyan fasza:

A fiúk mellesleg nem egy projektben megmutatták már, mennyire ott vannak az olcsón fantasztikusat kihozni-szeren, mint például ahogy csodát tettek ezzel az apró, pesti panellakással:

(Fotók: Nyolcas.com

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon