Tökéletes helykihasználás és esztétikum – csupán 35 négyzetméteren.

Moszkvában valósult meg ez az átalakítás, mely során beleköthetetlen lakrészt teremtettek egy használaton kívüli garázsból. A lakrész igazából egy stúdió, ugyanis a ház és a hozzá tartozó garázs tulajának lánya rengeteget rajzol és építészetet tanul, így szüksége volt egy szép stúdióra, ahol kicsit elvonulva alkothat. Mivel a családi házhoz tartozik, ezért konyha és vizesblokk nincs benne,  az anyaghasználatot egyszerű, tiszta faszerkezetek jellemzik, tehát a kialakítás egyáltalán nem volt drága. A kertre néző, kedves laknál nehéz szebbet és inspirálóbbat tudnánk elképzelni a célra.

Tényleg nagyon inspiráló, mit ki nem lehet hozni egy használaton kívüli garázsból.

(Építészek: Ruetemple.ru) 

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon