A zenéjével és üzleti befektetéseivel saját birodalmát felépítő Jay-Z lett az első milliárdos rapper a Forbes üzleti magazin szerint.

A rapper jelenlegi vagyonát mintegy egymilliárd dollárra (287 milliárd forintra) becsülik, aki főleg annak köszönheti sikereit, hogy saját brandet épített ahelyett, hogy csak felkarolt volna már meglévő vállalkozásokat. És ha már Jay-Z-nél tartunk, itt az ideje megnéznünk, hogy hol is tengeti unalmas hétköznapjait korunk egyik legmeghatározóbb zenei mindenese.

Miután Jay-Z-nek és Beyoncénak két éve ikrei születtek, a költözés mellett döntöttek. Mondjuk ez valamelyest érthető, hogy ilyenkor kell a nagyobb tér, az új impulzusok, és a többi,

Így a Santa Monica-hegység zöldellő dombságai tövében elterülő Bel-Air lakónegyedben kötöttek ki, az megvásárolt ingatlant pedig akkor 250 millió dollárra értékeltek fel. Többek között tekepálya, edzőterem, wellnessrészleg, moziterem, borospince, medence, helikopterleszálló is található a luxusvillában, de jobb, ha megnézed magad:

Ez is érdekelhet:

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon