Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Zajos vasútvonalra néző házban eddig még nem akartunk lakni. Most viszont elgondolkoztunk.

Hanoi egy külvárosi részén áll az épület, amelynek tulajdonosai azzal keresték meg a DANstudiót, hogy alakítsák ki úgy, hogy fény és levegő is bőven jusson a házba, miközben mégsem tűz be a nap. A tervezők függőleges elemekkel kötötték össze a szinteket, ezzel megoldva az árnyékolást, a levegősséget átvitt és valós értelemben, és persze azt, hogy a ház messziről felismerhető legyen a többi között.

Különlegessége mégsem ez, hanem a homlokzatról lehajtható erkélyek, amelyekre óriási cserepes növényeket tettek. Egyedi.

Ez is érdekelhet:

Elindult a Rakéta, a Player jövőmagazinja!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.