Sötét, masszív erődként terül ez a ház Új-Skócia partjainál. Az épület szokatlan tetőszerkezetéhez a szigetre jellemző istállók nyújtottak ihletet, az extra sötét alumíniumpajzs az éghajlati viszontagságok ellen nyújt védelmet, ami azért nem jön rosszul az Atlanti-óceánba nyúló kanadai félszigeten.

A rideg megjelenés szerencsére a ház belvilágában már nem dominál, ott inkább a letisztult, minimalista vonaltervezés érvényesül – és bár nem kifejezetten egy lélekkel teli, hangulattól fűtött családi ház ez, az enteriőrre nem panaszkodhatunk, hiszen mind világosságban, mind otthonosságban kárpótol minket a zord külsőért. Meg egyébként is: nyugalom, Új-Skócia, Atlanti-óceán. Egy zsúfolt, közlekedési dugókkal megfűszerezett, stresszes nap után kész áldás lehet itt nyugovóra térni.

Ez is érdekelhet:

Egymásra találtak a családtagok az újjászületett otthonban - Roadster

Varázspálca helyett okos térszervezéssel, egyedi ötletekkel, és egy új ablakkal teremtett világos, áttekinthető teret a szinte roxforti káoszból a Geppetto stúdió egy lágymányosi lakásban. Áll egy békés családi ház Újbudán, a mostani tulajdonos szüleié volt, a története során pedig több körben is bővítették.

(via)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon