Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jessica és Sinclair Breen saját készítésű könyvespolcukkal dobták fel a lakásukat Ausztráliában. Az ötlettel a feleség állt elő, aki Pinteresten találkozott a különleges tervezői megoldással.

Ezek után megmutatta a fotót a férjének, aki nagyon izgatottá vált, és rögtön rábólintott az egészre. Így bele is vágtak a projektbe: az egyik grafikus ismerősük segítségét kérték, hogy megtudják, pontosan milyen méretű paneleket kell rendelniük, majd 900 dollárnyi befektetés után belefogtak az építmény összeeszkábálásába.

MDF-lapot használtak ahhoz, hogy a dobozokat a falhoz rögzítsék – az építkezés reggel 8-kor kezdődött, és csak éjfélkor ért véget. „Nagy menet volt, de megérte” – összegezte Jessica az egészet, aki most azt reméli, hogy a projekt segíteni fog nekik abban, hogy bekerüljenek egy ausztrál tévéműsorba, a The Blockba. Ez lényegében egyfajta reality show, amelyben több olyan pár életét követik nyomon, akik egymással versenyeznek házak, lakások felújítása és berendezése terén. Végül pedig az a házaspár győz, akinek a „művét” a legmagasabb áron képesek értékesíteni egy aukción – nos, Jessicának és Sinclairnek is lenne keresnivalója a műsorban, mert pazar munkát vittek véghez:

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.