Ezek a kerti gépek nem kispályásoknak valók – de nem is kispályás eredményeket érhetsz el velük a gyepeden vagy a gyep körül!

Bosch elektromos fűkasza

Ár: 44,990 forint

Mindegy, hogy bozótossal, kis bokrokkal, gyommal vagy épp sűrű fűvel kell szembeszállnod, ez a könnyen kezelhető fűkasza nagyon jó barátod lesz a kerti tisztogatásban! Minden kert más és más tulajdonságokkal rendelkezik, valamint mindenkinek megvan a maga bevett szokásrendszere – ez a fűkasza pedig nem felejtkezett meg erről.

A cserélhető fejű géppel könnyen lehet az extra erős damil és a fűkaszakés között váltani, valamint a hevedert és a nyélt is szabadon állíthatod, így nincs az a hatalom, hogy ne tudnád személyre szabni ezt a kényelmes és praktikus kertszépítő gépet!

Ryobi benzinmotoros fűnyíró

Ár: 134,990 forint

Nagyon nem kispályás gyepjátékosok férfiasan robusztus és bikaerős gépe ez a benzines fűnyíró. Azonban a karodat jótékonyan kíméli, hála az önjáró mechanizmusnak – a változó ütemtechnológia pedig gondoskodik róla, hogy úgy gyalogolj a fűnyíró mögött, ahogy kedved tartja – elvégre nehogy már a farok csóválja a kutyát, nem igaz?

Funkcióiban sincs hiány: a Ryobi (teljesen úgy hangzik, mintha egy Mátrix szereplő neve lenne, nem?) fűnyíró négy az egyben funkcióval rendelkezik; aprítás, oldalkivetés, nyesedék hátra kivetése, szétterítés. Ez azért jó, mert nem kell folyton cserélgetned a fűtartályt. Ami, ha nyírtál már füvet olyan géppel, aminél kell, tudod, hogy mennyire jó dolog. Szóval ha nagyon komoly fűnyírómágus vagy, akkor ez az eszközöd.

AL-KO Classic elektromos fűnyíró

Kedvezményes ár: 39,990 forint

Ennél jobb fűnyíróajánlatról jelenleg nem tudunk a piacon ár és érték arányában, mint ez a Bauhaus elektromos gép. Mellesleg azért ilyen olcsó (mielőtt még valami simlisséget gyanítanál), mert idén tíz éves a Bauhaus és ezzel a nagyon-nagyon levitt árral kedveskedne a kertjüket szerető magyaroknak. Szeretjük az ilyen szülinapokat!

Az AL-KO gépről: nagyon könnyű tolni, kiváló a fordulékonysága és egyenesen tartja az utat, miközben te sem fáradsz el, köszönhetően az ergonomikusan formált karnak. Nagyon könnyű tárolni is, emellett a gyűjtőteljesítménye sem elhanyagolható és fűszegélyt is gond nélkül vág, hála az automatikus damiladagolásnak és az egykezes használatnak. Na, nem cifrázzuk tovább: könnyű, kézhez álló elektromos fűnyíró ez, amely szerintünk elég verhetetlen ár-teljesítmény aránnyal száll be a kertigép-buliba.

És ha mellette megpillantottad azt a másik képet és nagyon szimpatizálsz a látvánnyal, akkor van egy örömhírünk: a két gépet ezen a nagyon kedvező, születésnapi áron vásárolhatod meg most all in. A szegélyvágó, avagy másnéven fűszegélynyíró ugyanis tökéletesen kiegészíti a társát: a megnyírt füvednek gyönyörű szegélyt varázsol. Tudása: automatikusan adagolja a damilt, állítható rajta a másodfogantyú és a teleszkópos szár is, így a saját igényeidre méretezheted, az elforgatható fejjel pedig egyenletesen tarthatod a vágást. Pluszpont, hogy a gyönyörűen gyomlált virágokért sem kell aggódnod a használat közben: a fűszegélynyírón lévő keret megóvja a dísznövényeidet az esetleges munkahelyi ártalmaktól.

Black&Decker elektromos sövényvágó

Kedvezményes ár: 11,990 forint

Kategóriájának kérdés nélkül legolcsóbb darabja ez az ultrapraktikus, könnyen kezelhető elektromos sövényvágó. Acélpengéivel nagyon jól viszi a kisebb sövényakadályokat – vágási vastagsága max. 16 mm, szóval azért fákat ne próbálj kivágni vele, de a  fiatal, kicsi és közepes vastagságú sövényeket csodásan és kézreállóan gondozhatod vele (éljen az ergonomikus fogantyú!).

Végül még egy nagyon jó pont: a könnyű sövénynyíró pompa kiegyensúlyozottságának köszönhetően a lehető legkevésbé terheli a karokat és a hátat – ami tudod mennyit számít, ha nyírtál már sövényt. Sokat. Nagyon sokat.

És ha nagyon rá vagy gyógyulva a sövényekre, akkor ez a következő cél!

Ha nem elégítettük ki még teljesen a kertigép-kíváncsiságodat, akkor mi mást ajánlhatnánk, mint a Bauhaus kertigép-szekcióját, ahol megszámlálhatatlanul sok okos és hasznos gyeptökéletesítő gép vár a megkattintásodra. Akármelyiket is választod, mi egyet kívánunk: legyen gyönyörű a kerted idén tavasszal!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon