Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha megrögzött klímaellenes vagy, talán csak nem tudod, mennyiféle berendezés közül választhatsz. Pedig a hűtést könnyedén finomhangolhatod, mutatjuk is, hogyan!

Vannak megrögzött klímaellenesek, akik utálják, hogy nyáron is megfáznak néha, utálják a túl hidegre tekert hőfokot, hogy egy buszon nem lehet szabályozni a hőmérsékletet, a munkahelyen pedig végtelenített viták tárgya, hogy ez hideg, meleg, enyhe, fúj, nem fúj, nem kicsit fúj, stb.

De a pokoli hőségben nekik is kell valamilyen megoldás, csak talán nem jut eszükbe, mennyi eszköz közül válogathatnak, hogy a saját kezükbe vegyék a sorsukat.

Mi viszont tudjuk ezt, éppen ezért bemutatunk négy típust, amelyekkel pontosan olyan klímáról gondoskodhatsz, amilyet szeretnél, ráadásul még időt és pénzt is spórolhatsz velük, mert... na, mutatjuk is gyorsan, miért!

Proklíma Purity mobil klíma

Egy mobil klíma tökéletes megoldás, ha nem akarsz egy egész lakást folyamatosan hűteni, hanem megelégszel azzal a helyiséggel, ahol éppen tartózkodsz, de előfordulhat az is, hogy a lakás egy része eleve árnyékos, kellemesebb, és csak egy szobát kell hűtened.

Nyilván sokkal könnyebb beszerelni, és bár 26 kiló, gurigázni vele azért nem olyan nagy kihívás.

Mi több, távirányítóval is szabályozhatod, és van benne időzítő-, alvó- és önellenőrző funkció is. Víztartályt nem igényel, és még a porszűrője miatt sem kell aggódnod - mosható.

Ár: 89 990 forint

Inverteres splitklíma

Csak a lényeget mertük leírni ennél a készüléknél, mert a teljes neve egészen meghökkentő: TCL TAC-09CHSA/HCI. Hát, ennek tutira kell valami becenevet találni, mert megérdemli: hűtő-, fűtő-, párátlanító- és ventilátor-üzemmódja is van. Működtetheted Eco módban, időzítheted, alvó- és önellenőrző funkciót kapcsolhatsz be rajta.

Mivel ilyen klímát kizárólag Telepítési Tanúsítvánnyal rendelkezők vehetnek, érdemes még további információkat gyűjtened róla ITT, amennyiben komolyan érdekel a dolog.

Ár: 159 990 forint

Álló párásítóventilátor

Léteznek a fentinél sokkal egyszerűbb megoldások is, mint ez az álló ventilátor egy párásító víztartállyal. A levegő keringetésével, valamint apró, szétporlasztott vízcseppekkel is hűt, pofonegyszerűen állíthatod a sebességét és a párásítási módjait, a 41 literes víztartálya hosszú időre elég, és mindössze 260 wattot fogyaszt.

Ár: 74 990 forint

Proklíma - padlóventilátor

Talán a legmenőbb cucc ez az ezüstszín padlóventilátor, amit egyszer stabilan leteszel a padlóra, és onnantól nincs is gondod az adott szobával. Jó, a sebességét állíthatod, ezzel tehát a hűtés intenzitását is, ráadásul fillérekbe kerül, úgyhogy villámgyors megoldást jelent. Kitűnő választás lehet nappaliba, hálószobába vagy irodába. És ugye most már elhiszed, hogy nem kell csillagászati összegeket költeni/végtelen vitákat folytatni a klíma miatt - de megsülni sem.

Ár: 9990 forint

Mi a BAUHAUS kínálatából vettünk a tippjeinket, és bár most csak négy berendezést mutattunk be, ha megindult a fantáziád, számos mást is megtalálsz, lényegében mindent, amire a hőség ellen szükséged lehet.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.