Az Év Irodája verseny elindulásának 10. évfordulója alkalmából októberben egy 9 napos programsorozatot hívnak életre a szervezők Office Week néven. A rendezvény csúcspontja az OfficeXPO iroda-belsőépítészeti kiállítás lesz, ahol kifejezetten a munkahelyi környezetüket tudatosan építő cégvezetőket és munkavállalókat várják a MOM Sportban: belsőépítészek, tervezők, kivitelezők által alkotott különleges irodákban sétálhatsz, ha ellátogatsz a programra!

Az ingatlan.com csoport idén 10. alkalommal rendezi meg Az Év Irodája versenyt, ami mára az egyik legnagyobb presztízsű irodapiaci versennyé lépett elő. A megfelelő munkahelyi környezet megteremtése szinte csodafegyver a vállalatok kezében, hiszen a legjobb szakembereket egy emberközpontú, igényes irodával sikeresebben tudják magukhoz csábítani.

A szervezők azt tapasztalták, hogy az elmúlt években egyre több vállalat számára lett kiemelkedően fontos a munkavállalói elégedettséget növelő irodai környezet. Idén ezért Az Év Irodája verseny mellett októberben kerül sor az Office Week irodatér fesztiválra és az OfficeXPO iroda-belsőépítészeti kiállításra is, amelyek kiemelt szakmai partnere a Design Hét Budapest. A szervezők célja, hogy egymásra találjanak azok, akik megálmodják, akik építik, akik berendezik és akik használják az irodákat.

„A 2009-ben indult válság közepén rendeztük meg az első Év Irodája Versenyt, amit sokan nem értettek, hiszen abban az időben a cégek inkább visszafogták a beruházásokat és költéseket. Ma viszont a jó gazdasági teljesítmény és az általános béremelkedés miatt már kevés cég teheti meg, hogy nem tesz meg mindent a legjobb dolgozóik megtartásáért. Ennek egyik leghatékonyabb eszköze az inspiráló és támogató irodai környezet kialakítása lett.”

– mondta el Kalmár Zoltán, a verseny alapítója.

A teljesen felépített irodamakettekben új technológiai megoldásokat, dizájn bútorokat, kreatív közösségi funkciókat próbálhatsz ki és az újonnan épülő, legmenőbb irodaházakról is kaphatsz infókat. A cégvezetőknek tanulságos lesz látni, mennyire másképp is tekinthetnek az irodatérre, HR-es kollégák inspirálódhatnak az emberközpontú irodák területén, a marketingesek pedig remek ötleteket csíphetnek el a munkáltatói márkájuk építésével kapcsolatban. Ha munkavállaló vagy, akkor is érdemes kilátogatni, mivel egyrészt a nem mindennapi irodák bejárása mellett inspiratív előadásokon és workshopokon is részt vehetsz.

Office Week

Az OfficeXPO köré egy 10 napos fesztivált is szervez Az Év Irodája csapata. Az Office Week október 14-22. között kerül megrendezésre, és nem egy izgalmas program közül választhatsz majd. Megnézheted a valóságban is az elmúlt 10 év díjnyertes irodáit, jógázhatsz egy irodaház tetején a naplementében, meghallgathatod a hazai díjnyertes tervezők történeteit egy-egy izgalmas workshopon, körbejárhatod a legmenőbb belsőépítészeti kiállításokat az OfficeXPO-n, vagy éppen kipróbálhatod a legújabb irodai tech-kütyüket.

Az Office Week fesztiválra ezen az oldalon lehet ingyenesen regisztrálni, Az Év Irodája belsőépítészeti kiállításra pedig itt, további infók pedig innen elérhetők.

És ezt olvastad már?
Az akkus gépek elhozták nekünk a munka szabadságát